Opublikowano 8 kwietnia 200817 l Zrobiłem grupe XTC na lascie http://www.lastfm.pl/group/PE+XTC. Zapraszam. Temat o serwisie, ale też mile widziane linki do próbek ciekawych wykonawców itp itd. http://www.lastfm.pl/user/pur3psych0 Edytowane 8 kwietnia 200817 l przez Gość
Opublikowano 9 kwietnia 200817 l No. Zapisałem się, tylko nie wiem po cholerę to wszystko? Jakaś nowa forma lansu?
Opublikowano 9 kwietnia 200817 l Andergrand ma, to i my będziemy mieć :] Po coś te grupy na laście chyba są... Frekwencja siedzi, dołączajcie! Edytowane 9 kwietnia 200817 l przez Gość
Opublikowano 14 kwietnia 200817 l Naprawdę nikt nie ma konta na laście? Dużo osób ma, tylko nikomu nie są potrzebne jakieś śmieszne grupy. Czy Ty naprawdę na siłę chcesz zabłysnąć, pokazać jaki to jesteś elo i jakiej to cudownej muzyki słuchasz? Szczerze mówiąc to każdy ma to gdzieś.
Opublikowano 14 kwietnia 200817 l Niczym nie chce zabłysnać, ejcu Ty zawsze na nie do mojej osoby ;f whateva'
Opublikowano 14 kwietnia 200817 l Tu nie chodzi o to kto grupe zrobił, ale o sam fakt jej istnienia. A to że niektórzy mają jakieś dziwne problemy do mnie... trudno.
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Ja tam doceniam inicjatywe Psyko. Nie oskarzam go o jakies "lansiarstwo na sile" czy inne takie ;b Jak chce cos robic to dobrze. Wezcie juz mu nie wjezdzajcie ;F
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Mi parę miechów temu nagle przestało działać Last FM z Foobarem, spróbowałem raz jeszcze zainstalować, nie poszło i od tego momentu kładę lachę na to. Po kij mam sobie dodatkowe problemy robić. A inicjatywa fajna tylko ludzie nie chętni
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Kroolik spróbuj jeszcze raz, teraz są nowe ver oprogramowania lasta, więc może ruszyć, mi też stare konto zjadło, ale od roku nie mam problemów...
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l A mi sie zwyczajnie nie chce i nigdy nie kumalem tych wszystkich serwisow.
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l A mi sie zwyczajnie nie chce i nigdy nie kumalem tych wszystkich serwisow. świetna rzecz do wyszukiwania nowej muzy, to nie jest zwykła popierdółka dla lansu
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Widocznie nie chca sie lansowac w twoim towarzystwie No dokładnie A konto swoje mam jaknajbardziej.
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l A mi sie zwyczajnie nie chce i nigdy nie kumalem tych wszystkich serwisow. świetna rzecz do wyszukiwania nowej muzy, to nie jest zwykła popierdółka dla lansu Ale to chyba dziala caly czas w tle i jakos wysylka z kompa jakies dane w siec ? Jezeli tak to ja bardzo nie lubie jak cos mi zwalnia i tak kieprawy net na ktorym jade. Ale widze ze Laki ma chec sie zapisac .
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l eee tam, nic nie zwalnia, wsio elegancko w tle chodzi, nie brąchaj się ino zakładaj:]
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l laki nie może się zapisać, bo za bardzo by w chartsach podniósł ilość holenderskiego popu Cerb neta w żaden sposób Ci to nie zmuli, program wysyła tylko malutkie paczuszki z tytułem utworu i wykonawcą... dzięki polecanej muzie można sporo dobrego stuffu wyłapać. Edytowane 15 kwietnia 200817 l przez Gość
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Inna sprawa, że u mnie także dziewczyna korzysta i pojawiały by się bardzo niechciane rzeczy...
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l jak korzysta to wyłączaj scrobbling, ja też mam od mojej jeden szajs... jakieś Velvet...
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Inna sprawa, że u mnie także dziewczyna korzysta i pojawiały by się bardzo niechciane rzeczy... Dobra, dobra nam nie musisz sciemiac. Wszyscy wiemy ze za tym internetowym imidżem kryje sie chlopak o duszy romantyka. I zrozumiemy twoje podroze sentymentalne do czasow kiedy tanczyles przed rodzina do muzy M.Jacksona. Jutro jak nie bede mial co robic to zaloze konto.
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Cerb zraniłeś moje uczucia. Idę posłuchać SzakinStivensa... chlip...
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l Jest 2 członków, czyli tyle co nic. Ktoś jeszcze chętny, czy zamykamy topa, a grupa idzie pod młot? Edytowane 23 kwietnia 200817 l przez Gość