Jaszczur Ojciec 3 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Sprawdziłem wszystkie poprzednie tematy i zauważyłem że nikt się jeszcze nie wypowiedział w tej materii. Chodzi o Wasze przymyślenia , refleksje , wnioski na temat eksplozji . Jakie tragiczne skutki może nieść za sobą brak rozwagi Master czifa podczas używania granatów , lub plazmowych bomb kowenantów? Czy zyski rzeczywiście będą większe niż koszty? Jak wyjść cało z morza eksplozji ? Jak odczepić przyklejoną plazmę nim będzie za pózno? Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 zalezy kto rzuca, jak cichy to nie masz po co uciekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Valeq 0 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 plazmy odczepić sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Plzame odczepic sie da ale dzieje sie to bardzo rzadko, przypadkowo i jest to blad gry. Plazme mozna tez odbic melee ale to tez chyba zupelnia randomowa sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Plzame odczepic sie da ale dzieje sie to bardzo rzadko, przypadkowo i jest to blad gry. Plazme mozna tez odbic melee ale to tez chyba zupelnia randomowa sztuka. No widzialem przypadki takie Stucka da sie odkleic jak w odpowiednim momencie przejdziesz przez shield dorsy. (ale to tylko czasem sie zdarza i to blad gry) Co do odbicia za pomoca melee to to tylko 2 razy widzialem i to tylko na filmikach .... fajnie to wyglada Co do rzucania nadow to sadze ze sa bardzo pozyteczne szczegolnie jak sie boji walczyc z kims na brki (pozdrawiam karczoha ;P ) Gdyby nie nady w halo to trudno bylo by odbic pozycje jak np Snipe tower na guardianie. Wogule halo bez nadow to nie halo No ale oczywsicie trzeba umiec nimi rzucac. Edytowane 31 Maja 2008 przez miniu Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Nie że się boje tylko yebie Cie moimi granatami jak chce i to Cie wqrwia Gdzie biedaku nie pójdziesz ... tam zawsze masz granat pod nogami Ogarnij lepiej tą fize to może coś Ci lepiej z nejdami pójdzie Imo Umiec rzucać dobre granaty + dobry aim z BR > Morderczy aim z BR + ni wiedzieć jak rzucać granaty taka prawda, bo w Halo tak się składa, że nie gramy na mapach typu ... pusta mapa Foundry Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Nie że się boje tylko yebie Cie moimi granatami jak chce i to Cie wqrwia Gdzie biedaku nie pójdziesz ... tam zawsze masz granat pod nogami No nie trudno przewidziec gdzie bede jak na rozgrzewkach biegne przecie prosto przed siebie nawet moja siora by mnie nadem trafila Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Nie że się boje tylko yebie Cie moimi granatami jak chce i to Cie wqrwia Gdzie biedaku nie pójdziesz ... tam zawsze masz granat pod nogami No nie trudno przewidziec gdzie bede jak na rozgrzewkach biegne przecie prosto przed siebie nawet moja siora by mnie nadem trafila Tak tylko, że rozgrzewki zawsze gramy na Guardianie a mapa jest mała i prosta jak budowa cepa Więc jakbyś nie biegł to nie zmienia różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Nie że się boje tylko yebie Cie moimi granatami jak chce i to Cie wqrwia Gdzie biedaku nie pójdziesz ... tam zawsze masz granat pod nogami No nie trudno przewidziec gdzie bede jak na rozgrzewkach biegne przecie prosto przed siebie nawet moja siora by mnie nadem trafila Tak tylko, że rozgrzewki zawsze gramy na Guardianie a mapa jest mała i prosta jak budowa cepa Więc jakbyś nie biegł to nie zmienia różnicy Ta tylko po co cwiczyc nady na rozgrzewce ... Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Nie że się boje tylko yebie Cie moimi granatami jak chce i to Cie wqrwia Gdzie biedaku nie pójdziesz ... tam zawsze masz granat pod nogami No nie trudno przewidziec gdzie bede jak na rozgrzewkach biegne przecie prosto przed siebie nawet moja siora by mnie nadem trafila Tak tylko, że rozgrzewki zawsze gramy na Guardianie a mapa jest mała i prosta jak budowa cepa Więc jakbyś nie biegł to nie zmienia różnicy Ta tylko po co cwiczyc nady na rozgrzewce ... Ja nie ćwiczę Po prostu rzucam bo tak się gra 8) BTW. na Guardianie 4v4 można fajnie granatami niszczyć na respach Tylko trzeba do tego dobrego teamworku zeby rzucic w tym samym momencie dobry granat Zawsze jakiś frag Hellooooł Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaszczur Ojciec 3 Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Najbardziej porzyteczna plazma to plazma na snowboundzie , gdzie jest jednym z najlepszych sposobów na szotganiarza. A że szoguna z tych krecich tuneli inną bronią wypłoszyć nie sposób pozostaje często ona jedyną alternatywą. Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Najbardziej porzyteczna plazma to plazma na snowboundzie , gdzie jest jednym z najlepszych sposobów na szotganiarza. A że szoguna z tych krecich tuneli inną bronią wypłoszyć nie sposób pozostaje często ona jedyną alternatywą. Plasma wszedzie sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 W h1 mozna uniknac smierci od plazmy nawet jak dostaniesz na cialo - wystarczy zrobic w odpowiednim momencie melee w sciane tak zeby wybuch byl poza mapa... Nie wiem czy ktos pamieta, ale chyba mi sie to udalo zrobic na jednym z PHN'ow i bylo to na Chillu - Pafeu pamietasz? ryj tej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Czy naprawdę nikt nie zauważył ze Ojciec założył ten temat dla beki? Co za poważna dyskusja xD Molo umarło... Cytuj Odnośnik do komentarza
CichyGrzmot 2 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Granaty zwyklem rzucac w ten sposob, zeby spadaly na wrogow z gory. Sprawia to ze przeciwnik jest zdezorientowany. Raz rzucilem plazme w teleport i wybuchla. Innym razem rzucilem granata w taki sposob ze po jego wybuchu wystarczylo dobic Fila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 To tak apropos granata na glowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 wiesz co raper, tera to ja cie w ogole nie poznaje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 R: A propos dobijania Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaszczur Ojciec 3 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 To tak apropos granata na glowe? To pewnie aprop Dnia Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi