Banny 2656 Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Witam mam problem w tej misji na poczatku, ze strzelaniem, przechodzę etapy z tymi beczkami, potem ze strafe'owaniem tego samochodu i pozniej mam niby strzelać w opony , trafiam i przebijam je, a tu napsi 'mission failed' ; | co z tym zrobic, pomoglby ktos? /prosze pzoniej zamkanac temat jak uzyskam satysfakcjonujaca mnie odp. Quote Link to comment
ghost. 60 Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 a szukałeś na gamefaqs.com? Quote Link to comment
Banny 2656 Posted June 21, 2008 Author Share Posted June 21, 2008 ok, juz sobie poradzilem ,strzelalem nie z tego trybu co powienienem, heh do kasacji Quote Link to comment
Nitrom 38 Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Dobra grafika oceniłbym na 9 ale gameplay już nie ten (nie ma ogromu mozliwosci a'la GTA:) Quote Link to comment
Burgund 0 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Nitrom, za wszelkie siły i trud włożony w cel odkopywania tych starych tematów otrzymujesz archivement w postaci tej oto złotej statuetki forumowego archeologa. Quote Link to comment
Nitrom 38 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Dzieki ze to dostrzegles-chetnie przyjme bo wydaje się byc ciezka a złoto nieźle teraz stoi- skoro temat jest otwarty to znaczy ze nie jest zamknięty/ sory za offtop Quote Link to comment
Recommended Posts