Posted July 30, 200816 yr Mam angielskie wydanie tego komiksu i ciężko dosyć przebrnąć przez artystyczne kwestie wypowiadane przez V. Kilka lat temu wyszło polskie wydanie tego komiksu, ale niestety tylko 2 część jest dostępna(pocięta została angielska wersja na 2 w pl) Czy może wie ktoś, gdzie można kupić pierwszą część? Polecam komiks, jeśli nie jesteś przekonany do zakupy to zobacz film
July 30, 200816 yr tom pierwszy. tom drugi. obydwa obejrzysz przy pomocy tego programu.milej lektury!
July 30, 200816 yr Author Szczerze, myślałem o wersji papierowej bo już mam dosyć wypalani oczu, ale i tak dzięki. Czytałeś, podoba Ci się?
July 31, 200816 yr czytalem go na poczatku lat dziewiecdziesiatych w orginale,podobal mi sie.wersja polska tez niezgorsza.warto przeczytac. jakbys chcial to mam w kolekcji duzo tego typu perelek.moge upnac jakby cos.pzdr.
August 1, 200816 yr Masz może Sin City? Wszystkie 7 części? jeśli tak, daj na PW. (Lub na dorum, jak chcesz...)
August 1, 200816 yr 1 miasto grzechu 3 girlsl,gorzalka i giwery 4 krwawa jatka 5 ten zolty dran 6 rodzinne wartosci reszte dorzuce jak bede mial troche wiecej czasu.
October 23, 200816 yr Author Nie, ale ozłocę, jeśli ktoś mi da namiar na miejsce gdzie mógłbym kupić tom 1
November 1, 200816 yr Monitoruj allegro. Codziennie. Ja ostatnio tak kupiłem, sprawdzałem, sprawdzałem i w koncu sie trafilo No, ale przyznaje, ze moze byc ciezko - Tom 1 to taki biały kruk polskiego komiksu, kiedys bedzie duuuuuzo warty:D Edited November 1, 200816 yr by lutoslav