Kame 20 Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Pomyślałem, że jak jest temat o Hatricku, czy coś tam, to czemu nie o sokkerze. Pochwalcie się tym co macie, moja drużyna to Tur Turek, jestem w lidze 5.009, Za sezon planuję awans do czwartej ligii . Nie mam najlepszych zawodników, ale najważniejsza jest taktyka, więc idzie mi bardzo dobrze, mimo względnej przewagi większości drużyn w mojej lidze. Gra jest darmowa. Quote Link to comment
Kame 20 Posted August 5, 2008 Author Share Posted August 5, 2008 Co jest? Nikt nie gra w najlepszego, internetowego menagera na świecie? Nie wiecie co dobre, hattrick się chowa przy tym, grałem w hattricka kiedyś i wiem co mówię. Quote Link to comment
Guest Oran Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 (edited) Ja gram w Football Arene, pochwal się co jest lepszego w sokkerze to może rzuce moją drużyne i się przeniose, albo na dwa menago bede leciał - mam 3 miejsce w 5 lidze, dwa mecze z liderami tylko przegrałem a tak to w miare sobie radze EDIT: A nie 4 mecze z liderami (po dwa mecze z liderem i vice) oraz na poczatku jeden mecz w du.pe poszedł jak nie wystawiłem składu Edited August 6, 2008 by Oran Quote Link to comment
Grabek 2764 Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 wolę futbol menedżera. Quote Link to comment
Guest Oran Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Ja mam skrzywioną psyche i jeżeli przegrywam mecz to load i do upadłego aż nie wygram loaduje, więc jeden sezon gram przez pare miechów i mi się odechciewa. Także se pogrywam w namiastke ale online, no ale o FM live i jego zakupie myśle dość poważnie bo to będzie śmierć dla takich browserowych manago. Quote Link to comment
Recommended Posts