dom97 0 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 zalozylem ten temat dlatego ze hcalem wiedzec co wy o tym serialu sondzice sory za blendy chodzilem tylko rok do polskiej szkoly <_< bo dla mnie jest nailepszym serialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 tylko rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 zwykła telenowela, chu.ja warta. Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 ja nawet to ogladalem. jak wracalem z roboty musialem sie odstresowac (cos jak z bigbrother). Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 gdzie sonda? Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 A tam sonda Ci potrzebna, rzeby swoja opinie wyrazic. A jesli mowa o serialu, mlodzierzowy tasiemiec( okolo stu, czterdziestominutowych odcinkow) w typowych kalifornijskich klimatach. Mimo iz NAPEWNO nie jest to temat odkrywczy oglada sie go bardzo przyjemnie( nigdy nie mialem okazji dokonczyc serii ale napewno to przy najblizszuej okazji zrobie... w koncu dom97 ma cala na dvdku na orginalu ghegheghe) chociaz jak to w kazdym serialu i w tym zdarzaja sie odcinki nurzace.... zwroty akcji ktore spokojnie moznaby bylo sobie darowac. Mysle, ze mozna to spokojnie polecic dziewczynom( znam osobiesic ejedna fanke) oraz wielbicielom klimatow MTV Wozek tak on chodzil tylko rok do polskiej szkoly bo to obcokrajowiec.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Larou 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 ale żeby sondzić potrzebna jest sonda której również nie widzę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
dom97 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 Ta rok a potem pojehalem do Austri Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi