bajej 28 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Za bardzo nie siedze na XTC, nie wiem co dobre w tych okolicach, ale postanowilem zalozyc temat o Faithless. Lubicie? Co myslicie? :> Imo fajnie, a klasyki jak God is a DJ i Insomnia zawsze dobrze sie slucha ;] Quote
wlad 0 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 no to cos czuje, ze bedziemy mieli wysyp tematow o producentach/ dj'ach... kto nastepny ? Angelo Mike ? Quote
bajej 28 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 jak nie, to skasowac nie obraze sie :] Quote
wlad 0 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 o producentach dj'ach" napisalem. poza tym nie musialem tego tak do konca na powaznie traktowac... ; ] Quote
Cerb 7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Za bardzo nie siedze na XTC, nie wiem co dobre w tych okolicach, ale postanowilem zalozyc temat o Faithless. Lubicie? Co myslicie? :> Imo fajnie, a klasyki jak God is a DJ i Insomnia zawsze dobrze sie slucha ;] Kiedys nie mialem do nich przekonania, jednak po kilku kawalkach ktore uslyszalem u kumpla (fana) uwazam ze naprawde warto posluchac, zaj.ebisty klimat, swietna produkcja no i milo sie slucha. Quote
Kroolik 7 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Miałem przyjemność słuchać/szaleć na żywca na Open'erze. Masakra. Parę fajnych utworków mają. Quote
Yacek 852 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Parę fajnych utworków mają. No wlasnie, i to chyba wyczerpuje sprawe w ich wypadku. Quote
gekon 1787 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No i po temacie. Pare fajnych utworków mają. Aczkolwiek lubie ich styl. Kilka perełek, reszta jest miła dla ucha jednak nie mój typ muzyki. Cieszy to, że eksperymentują z muzyką, a nie grają jednym gatunkiem. Jak dla mnie zespoł ciekawostka i tyle. Quote
Recommended Posts