Skocz do zawartości

Faithless

Featured Replies

Opublikowano

Za bardzo nie siedze na XTC, nie wiem co dobre w tych okolicach, ale postanowilem zalozyc temat o Faithless. Lubicie? Co myslicie? :> Imo fajnie, a klasyki jak God is a DJ i Insomnia zawsze dobrze sie slucha ;]

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 708
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W remiksach tak, w oryginale nie.

Opublikowano

no to cos czuje, ze bedziemy mieli wysyp tematow o producentach/ dj'ach...

kto nastepny ?

Angelo Mike ?

Opublikowano
  • Autor

jak nie, to skasowac nie obraze sie :]

Opublikowano

No z angelo to taki producent, ze ho ho.

Opublikowano

o producentach dj'ach"

napisalem.

poza tym nie musialem tego tak do konca na powaznie traktowac... ; ]

Opublikowano
Za bardzo nie siedze na XTC, nie wiem co dobre w tych okolicach, ale postanowilem zalozyc temat o Faithless. Lubicie? Co myslicie? :> Imo fajnie, a klasyki jak God is a DJ i Insomnia zawsze dobrze sie slucha ;]

Kiedys nie mialem do nich przekonania, jednak po kilku kawalkach ktore uslyszalem u kumpla (fana) uwazam ze naprawde warto posluchac, zaj.ebisty klimat, swietna produkcja no i milo sie slucha.

Opublikowano

Miałem przyjemność słuchać/szaleć na żywca na Open'erze. Masakra. Parę fajnych utworków mają.

Opublikowano
Parę fajnych utworków mają.

No wlasnie, i to chyba wyczerpuje sprawe w ich wypadku.

Opublikowano

No i po temacie. Pare fajnych utworków mają.

Aczkolwiek lubie ich styl. Kilka perełek, reszta jest miła dla ucha jednak nie mój typ muzyki. Cieszy to, że eksperymentują z muzyką, a nie grają jednym gatunkiem.

Jak dla mnie zespoł ciekawostka i tyle.