Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Witam! Słyszałem, że istnieje taki kabelek do Gacke, ale raczej trudno jest go dostać w związku z tym mam pytanie. Czy wyjście w Wii jest takie same jak w GC, bo wtedy to można by podłączyć Component od Wii? Pozdrawiam FredDie
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Witam! Słyszałem, że istnieje taki kabelek do Gacke, ale raczej trudno jest go dostać w związku z tym mam pytanie. Czy wyjście w Wii jest takie same jak w GC, bo wtedy to można by podłączyć Component od Wii? Pozdrawiam FredDie do palowskiej wersji gacka taki kabelek ci niepotrzebny - dlaczego? bo palowskie wersje gier na gc maja wycieta obsluge progresive scan, obraz nie ulegnie poprawie
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l ale jak ma freeloadera lub chipa w konsoli to moze sobie odpalic improty te kable do gacka sa dosyc drogie w przeliczeniu 120zl [okolo]... imo malo oplacalne, chyba, ze ktos chce zeby grafika z residentow wypalila mu galki oczne ;]
Opublikowano 6 września 200816 l Chciałam sobie pograć w resident'y. Kupiłam gacuszka, konsola nie jest przestrojona żadnym czipem i mam w komplecie zwykły kabel czincz. A na E-bay znalazłam taki kabelek [COMPONENT] dość tanio. Czy jak kupie ten kabel to będę miała obraz w moim LCD czy może lepiej polecacie S-Video, albo SCART. Konsola nie jest przerobiona żadnym czipem, gry i tak kupuje na ebay.UK więc są w systemie PAL Edytowane 6 września 200816 l przez Julita
Opublikowano 6 września 200816 l lepiej component ;] nic lepszego do ngc nie znajdziesz. masz dol-001? czy nowszy bo nie wiem czy z nowszymi konsolami ten kabel bedzie dzialac
Opublikowano 6 września 200816 l Mam model DOL-101 (EUR) // ahh i dziś w sklepie sprawdzałam kabel SCART od Wii i nie pasuje bo jest inna końcówka więc siłą rzeczy COMPONENT od Wii też nie ma prawa pasować. Pozostaje jedynie e-bay o ile będzie współpracować z moją konsolą. Szkoda by było nie móc wycisnąć wszystkiego z grafiki Edytowane 6 września 200816 l przez Julita
Opublikowano 6 września 200816 l a masz tam digital av out? bo chyba pod to sie podpina componenta ;] dopytaj sie jeszcze sprzedajacego EDIT (pipi)!!!!11111 one one TUTAJ BYŁ TEKST SKOPIOWANY Z OKNA GG! I JUZ GO NIE MA! I NIE BEDZIE, BO BYL CHAMSKI I OBRAŹLIWY! MOJE KAJANIE NIE ZNA GRANIC! AMEN! Edytowane 6 września 200816 l przez Coati
Opublikowano 6 września 200816 l Tja, nie dosyć, że wyszłem na chama, to mało tego, musiałem strzelić 10 błędów na zdanie... (EMO MODE ON )Zostać upokorzony przez najlepszego kumpla, idę się pociąć ( EMO MODE OFF). Ok, wracając do tematu... Julita, można wiedzieć w jakiej cenie znalazłaś tego COMPONENT'a, gdyż też bym sobie kupił takie coś, ( co prawda nie mam do czego tego podłączyć, ale myślę przyszłościowo ) a z tego co ostatnio patrzyłem na e-bay/ play asia, to 100 zeta trza było wydać na taką imprezę ( co takie tanie nie jest, porównując do cen componentów do ps2).... BTW: Wybacz Julita. Jeżeli czujesz się urażona to najmocniej ciebie przepraszam. Nie miałem nic złego na myśli A pan powyżej jeszcze poczuje moją złość, kiedy mu zrobię coś w stylu "akcji reksio" tudzież Takedown Revenge.... UPDATE: Teraz 90% powyższej treści z mojego posta ni ma sera, a mnie się :censored2: nie chce edytować całej wypowiedzi. Edytowane 9 stycznia 200916 l przez consoleboy
Opublikowano 6 września 200816 l Dajcie spokój i tak nie wiem oco chodzi Wracając do GameCube to niestety nie podepnę go componentem do swojego lcd, tak jak napisałeś coati moja wersja nie ma Digital Tv Out znalazłam w necie fotkę jak wygląda NGC z takimi dwoma wyjściami a mój ma jedno, Analog TV OUT. fotka jest tutaj http://ramblings.narrabilis.com/images/gamecube_ports.jpg :evil: Ajjj mogłam głupia ryża małpa popytać się ludzi na allegro czy ich kostka jest właśnie z takimi dwoma wyjściami. A teraz już po zakupie dowiaduje się że mam nowszy model i być może dobrze bo z jednej strony dłużej podziała, jak gram na oryginałach a dwa że component do niego to tania impreza nie jest. Rzeczywiście nawet z UK to wydatek 100 PLN a nawet nieco więcej. Chyba kupie do niego SCART BigBen. Jest tez S-Video ale jakość chyba gorsza od SCART.
Opublikowano 6 września 200816 l ;] czy scart czy s-video to w tym momencie bez roznicy.. jakosciowo bedzie podobnie.
Opublikowano 6 września 200816 l Myślę że kupie jednak SCART. Często korzystałam z niego przy ps2 obraz był w porządku, w sumie nie wiem czego oczekiwać od S-Video ale czytałam opinie że obraz z tego kabla jednak może być niezauważalnie dla mojego oka gorszy a wiec wybiorę to co mnie zadowala.
Opublikowano 21 września 200816 l tak sie zastanawiam po co wam ten component, jeśli i tak poprawy obrazu nie bedzie. Ktos tam napisał, że europejskie gry nie obsługują progressive scan więc po co marnować kasę? Swoja drogą do ps2 mam kabel component i grafika jakoś się wcale nie poprawiła. Juz lepiej pograć na tv kineskopowym