Brainiac 0 Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Otóż pisze do Was ponieważ mam problem z procesorem. Nie mam już siły szukać rozwiązania... (mam laptopa Acer Aspire z serii 1640.) Zrobiłem ostatnio format, a właściwie format partycji "C" a jeszcze inaczej przywrócenie systemu do stanu fabrycznego. Wszystko było pięknie do czasu restartu komputera po nim zaczęły się problemy a właściwie jeden problem, mój procesor używa 99-100% mocy non-stop. Mam przez to problemy z pisaniem bo klawiatura się zacina i zamułe przy otwieraniu niektórych aplikacji. Nie wiem co robić , liczę na Waszą pomoc ! Pzdr. Quote Link to comment
Guest Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Format od nowa. No chyba że dasz screena z menadżera zadań z widokiem na procesy Quote Link to comment
Brainiac 0 Posted September 25, 2008 Author Share Posted September 25, 2008 http://img151.imageshack.us/my.php?image=beztytuuwi8.jpg Quote Link to comment
wilku00034 11 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 IMO: grzeje Ci się procek lub system się sypie. Chyba jednak bez formata się nie obędzie... Quote Link to comment
KiNiO_64 18 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Kolego masz problem z systemem nie z procesorem... Zrób czystą instalacja a nie recovera i powinno być po sprawie, sterowniki sobie dograsz osobno to nie problem. bez obaw możesz urzyć klucza cd dostarczonego przez producenta a większości tego badziewia z fabycznej instalacji i tak pewnie nie używasz ... Quote Link to comment
Recommended Posts