Bambu.s 0 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Witam . Mam problem z wyborem nowego TV jak chyba większość Potrzebuje nowy tv ok 40 cali fullHD który będze służył głównie do grania na PS3 (jakies 70%) + filmy 10%+ komp i moze jakaś tv z anteny naziemnej chociaż to najmniej ważne, w przyszłośći n-ka. Odległość od tv ok 2m pokój ok 4x3m Na początek znalazłem kilka modeli które mnie interesują chociaż może być jakiś inny model. Na oku mam: SONY KDL-40V4000 Sony KDL-40D3500 Samsung LE40M87B Philips 42PFL5603 albo plazma Panasonic TH-42PY8 Prosze o pomoc w wyborze. Quote
krejzol 0 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 z tej grupki wybrałbym zdecydowanie Filipa 5603 .Czemu? Ano temu,że obok soniaka v4000 to najnowsze modele ,z nowszymi typami matryc niż Samsung(którego notabene i tak bym nie polecił) i soniak d3500. Pozatym,z tego co się naoglądałem ,świeci z nich zdecydowanie najlepiej,ma lepszy czas reakcji od ww. modeli ,ponadto gdzie soniakowi i samsungowi do filipa, który nieprzerwanie od 2006 roku wygrywa swoimi modelami nagrodę EISA. Co do Panasonica-fakt ,plazmy robią kozackie,ale czy w Twoim przypadku jest sens pchania się w tą technologie? Wszytko będziesz miał w hd, mówisz o N-ce. Plazma jest dobrą ofertą dla ludzi,którzy nie mają jak podpiąć porządnych źródeł do tv,Ty do tej grupy nie należysz. Zapewniam Cie,w wysokich rozdzielczościach i na dobrym sygnale ,Filip będzie odstawiał tą plazmę. Quote
Jędrek 3 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Do tego jest osobny temat. Nie ma sensu zakladac nowych. Ja bym z tej listy pomyslal o Samsungu, a po drugie nie myslales o zamianie wersji V na wersje W (Sony)? Quote
Owiec 281 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...&start=2940 Milo jak codziennie ktos zaklada taki temat ,bez patrzenia czy jest cos takiego. Quote
Recommended Posts