crash_1981 0 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Co myślicie o tej gierce? Grał ktoś wogle w tą strzelanke? Zastanawiam się właśnie czy inwestować w nią. Powiedzcie coś o niej. Quote
ErgoProxy 0 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Pograłem trochę w wersję na pc ale nie dotrwałem do końca bo strasznie mnie znudziła. Jeżeli lubisz proste strzelanki typu wybij wszystkich, przejdź dalej, wybij wszystkich... i oczywiście jesteś fanem bonda to może akurat Tobie się spodoba Gra śmiga na engine Call of Duty 4, więc od strony technicznej w wydaniu na ps3 powinno być ok Quote
Scorp1on 8 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 i jesli lubisz krotkie gry - na 4-5h sie zajmie ukonczenie jej Quote
crash_1981 0 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Tam chyba niema zbyt wielu zagadek nie? Quote
mishka 5 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 gralem w demo...musze powiedziec, ze bylo to najkrotsza wersja demostracyjna w jaka bylo mi dane zagrac przez cale zycie...z 1.5 min moze pogralem na pierwszy rzut oka wydaje mi sie ze bedzie to samo co zawsze w Bondach FPP - strzel, zabij i wyjdz... Quote
maxi 0 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Właśnie skończyłem ten tytuł i mi się bardzo podobał ,troche krotka ale co tam Takie niezłe uzupełnienie filmu Quote
sakiu 83 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Wersja na PC smiga na gorszym silniku....badziew jak cholera ;p na ps3 może będę mieć dzisiaj, bo łatwe trofea xD Nic jak dostanę to coś skrobnę, jak nie to: "grałem w wersje na PC, ale nie przetrwałem pierwszego etapu z powodu silnika, na którym gra chodzi" Quote
Guest Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Nie ma coop-a. To Bond - on wszystkich sam rozwala. Quote
Hejas 455 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Grałem w wersję na Xboxa360 i podobała mi się. Na tle wszystkich megadopracowanych superhitów była jakaś taka orzeźwiająco prosta i trudno było mi się od niej oderwać. Nie mogę jej z czystym sumieniem wszystkim polecić, ale fani Bonda powinni spróbować. Mi podpasowała. Quote
Recommended Posts