Jump to content

007 Quantum of Solace

crash_1981

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pograłem trochę w wersję na pc ale nie dotrwałem do końca bo strasznie mnie znudziła. Jeżeli lubisz proste strzelanki typu wybij wszystkich, przejdź dalej, wybij wszystkich... i oczywiście jesteś fanem bonda to może akurat Tobie się spodoba :P Gra śmiga na engine Call of Duty 4, więc od strony technicznej w wydaniu na ps3 powinno być ok ;)

Posted

gralem w demo...musze powiedziec, ze bylo to najkrotsza wersja demostracyjna w jaka bylo mi dane zagrac przez cale zycie...z 1.5 min moze pogralem

na pierwszy rzut oka wydaje mi sie ze bedzie to samo co zawsze w Bondach FPP - strzel, zabij i wyjdz...

• 1 month later...
Posted

Wersja na PC smiga na gorszym silniku....badziew jak cholera ;p na ps3 może będę mieć dzisiaj, bo łatwe trofea xD

Nic jak dostanę to coś skrobnę, jak nie to:

"grałem w wersje na PC, ale nie przetrwałem pierwszego etapu z powodu silnika, na którym gra chodzi" :(

• 4 months later...
Posted

Nie ma coop-a. To Bond - on wszystkich sam rozwala. ;)

Posted

Grałem w wersję na Xboxa360 i podobała mi się. Na tle wszystkich megadopracowanych superhitów była jakaś taka orzeźwiająco prosta i trudno było mi się od niej oderwać. Nie mogę jej z czystym sumieniem wszystkim polecić, ale fani Bonda powinni spróbować. ;) Mi podpasowała.