Mikes 65 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Zawiodłem się na Super Stardust, odpaliłem ES widząc tylko trailer, a gierka jest genialna. Wymagająca, ze świetną muzą i zmieniającą sie mechaniką z każdym poziomem, masą extrasów do wykupienia i ładną grafiką. Polecam, właśnie takich gierek potrzebuje PSP, idealna do krótkich i cholernie długich posiedzień. Zdecydowanie najlepsza, obok Beats produkcja z PS Store Quote
CoATI 1051 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zadziwiajaco dobra gra. prosta, a zarazem genialna ;] gdyby nie twoj temat nie 'kupilbym' tej gry ;] Quote
Mordechay 680 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ee, yym, a podzielisz się info Coati gdzie "kupiłeś" te grę? ;] Quote
CoATI 1051 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 (edited) czarne koty przebiegly mi przez droge ;] Edited December 8, 2008 by Coati Quote
Guest Grzehoo Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dobra gierka. Szkoda, że nie ma wyboru poziomu trudności, bo po dwóch godzinach grania ledwo doszedłem do połowy trzeciej planszy. Quote
Seifu 46 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 (edited) a wg. mnie jest fatalna... nie wiem czy jestem jakiś głupi i tego nie rozumiem, ale wg. mnie przy tym strzelaniu i tworzeniu muzyki to wychodzi jakiś bełkot którego nie da się słuchać... Bez obrazy ale wg. mnie daleko jej do chociażby Stardust'a Edited December 13, 2008 by timo86 Quote
Recommended Posts