_Globus_ 1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tak mi się właśnie przypomniało, że o tym gadki nie było. Co sądzicie o dwupłytówce? Quote
Guest Xylia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Fo to mój guru od początku do końca, głos potęga, lecz ta płyta nie spełniła moich oczekiwań Najgorzej mnie przerażają te skity, które moim zdaniem nie są do niczego potrzebne Quote
Guest Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jakby tak, delikatnie mowiac, od.je.ba.ne w floopsie na od.pi.er.dol. ale kawalek czas ll feat ana daje rade. Quote
szeni 114 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No niestety tak to wygląda i brzmi właśnie. Najlepsze są te numery na samplach z darmowych paków z internetu (któryśtam Skit, a na Recepturze Sum-a-sum-a-rum - niesamowicie chamsko poukładane z tych próbek, to wyczułem, bo je znam, możliwe, że są też inne tego typu kwiatki). I nie chodzi tutaj o perkusje ale o wszystkie inne elementy. Quote
_Globus_ 1 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 No niestety tak to wygląda i brzmi właśnie. Najlepsze są te numery na samplach z darmowych paków z internetu (któryśtam Skit, a na Recepturze Sum-a-sum-a-rum - niesamowicie chamsko poukładane z tych próbek, to wyczułem, bo je znam, możliwe, że są też inne tego typu kwiatki). I nie chodzi tutaj o perkusje ale o wszystkie inne elementy. Liczy się efekt. IMO płyta roku. Quote
mj 13 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 chyba ze 2k9 bo 2k8 sa pod znakiem plyty 'kwiaty zla' fokuz troche za bardzo pozerka zajezdza. jedyny kawalek ktory mi sie podobal to 'super sayian' i tylko jego mam na mp3 pozdro Quote
szeni 114 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Srefekt a nie efekt. Efekt dziada. Chyba nie powiesz, że ta płyta ocieka zaje.bistymi podkładami Quote
Kenny tJJger 3784 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 chyba ze 2k9 bo 2k8 sa pod znakiem plyty 'kwiaty zla' fokuz troche za bardzo pozerka zajezdza. K/u/r/wa za to PiH nie zaiwania pozerka, ja juz wole przerysowany styl gooralesko niz ultra hardkor PiH stajl. Plyta roku 2008 to zdecydowanie El Polako. Co do fokusa - sprawdze jak najbardziej, ostatnio go slyszalem na 3 kodexie. Quote
Guest el becetol Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 (edited) Kiedyś Fokus robil techno, teraz robi gówno Edited January 3, 2009 by el becetol Quote
Guest tk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ostatni wyziew Fokusmoka coś widze, niech lepiej wraca na forum kłócić się z Rahimem o drugie Pokahontaz. Quote
Gasei 3 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Płytą roku jest (pipi) "ja tu tylko sprzątam". Ale to temat o Fo. Płyta robiona w FL i to widac, zalatuje elektroniką. Moim zdaniem fajnie to wyszło, dobre teksty i im dluzej słucham tej płyty tym bardziej mi sie podoba. Tylko te skity bym wy(pipi)al. Quote
ojejcu 86 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Srefekt a nie efekt. Efekt dziada. Chyba nie powiesz, że ta płyta ocieka zaje.bistymi podkładami A ja bym powiedział, że podkłady na jego albumie są świetne. Praktycznie każdy kawałek ma unikalny bit. Po kilku przesłuchaniach cała płyta jest rewelacyjna. Quote
szeni 114 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A ja bym powiedział, że jako technik żywności możesz niewiele na ten temat powiedzieć a ja widzę tutaj u Fokusa mnóstwo błędów i full amatorkę. bez napinki, żarcik, żarcik Quote
szaden 228 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mi się nowy Fokus nie podoba. Siakieś to takie dziwne, bity zbytnio oparte na elektronice za którą nie przepadam. Bardziej wolę nową płytę Piha xP Quote
xBOYkk 19 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 z "nowego" Fokusa słucham tylko sms'y reszta mnie na dużej nie przyciągnęła, wole "Silesia na..." oraz Kinematografie Quote
Recommended Posts