Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

PSP posiada w swojej Bibliotece wiele tytułów RPG. Większości prawdopodobnie nie opuściła granic Japonii...

Rok 2009 Też zapowiada się obiecująco. Nowy Tales Of the World, Final Fantasy XII Agito[!], Final Fantasy Dissidia, Parasite Eve 3,

Kingdom Hearts: Birth By Sleep, Star Ocean 2 oraz inne...

Tylko jedno mnie dziwi pomimo tego że niektóre gry ukazały się na Europejskim rynku nigdzie ich nie można kupić m.in:

Tales Of Destiny

Tales of Phantasia

Tales of Rebirts

Neo Angelique Special

Shin Megami Tensei: Devil Summoner.

Ciekawi mnie ile z tych gier które mają mieć premierę w 2009 roku będzie można nabyć w POLSCE... Na Parasite EVE 3 nie liczę w ogóle że

będzie sprzedawany w naszym kraju...

Edytowane przez Loki!

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie zauwazylem ze zacytowales prehistorycznego posta ;p pisalem o mana khemii

• z grafika sie zgodze, okropna, gra tez czesto przycina. walki sa meczace, wole je omijac, ale ze nie ma wielu nowosci na psp to gram no i ten motyw z synteza jest calkiem ciekawy.

Opublikowano

Za dużo tych całych jRPG na PSP ;f

Ja po cichu marzę o konwersji... Fallout 1, 2 & Tactics! W związku z aktualnie panującym hype'm to powinno wypalić, a i ten głupi analogowy grzybek nieźle by się sprawdził w manipulowaniu kursorkiem, IMHO.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest juz mana khemia po ang, gral ktos? zapowiada sie niezle, wlasnie kupuje

Opublikowano
Final Fantasy Dissidia,

to jest bijatyka a nie rpg :P

Opublikowano

walki sa turowe i dosc trudne, wiecej uciekam przed mobami niz walcze, z biatyka to raczej ta gra nie ma nic wspolnego

Opublikowano

chyba mowimy o roznych grach ;p

macie filmik zeby rozwiac wątpliwosci

Edytowane przez Yano

Opublikowano

nie zauwazylem ze zacytowales prehistorycznego posta ;p pisalem o mana khemii

Edytowane przez Shen87

Opublikowano

w ogóle Mana Khemia to dla mnie kojelny pokaz jak to NIS nie potrafi robić gier - dostajemy na PSP (które mocą prawie dorównuje PS2) gre graficznie przypominającą pierwsze jRPGi na PSXa(np Thousand Arms)... Co za beton bo o ile postaci przeciwników i bohaterów w walce są ładne, to podczas eksploracji ich sprity sa rozmyte i brzydkie a samo otoczenie jest obłozone teksturami tak marnej jakości, ze chce sie płakać ;/

A wystarczyło zrobić ładną grafike 2D ....

w ramach ciekawostek - w anglojęzycznej wersji gry, głos gł bohatera to ten sam głos którym przemawiał nam Endrance z .Hack//G.U. (tak, to ten pedalski głos Liam O'Briana ) - nie moge go słuchac xD

dobrze, ze system gry i motyw syntezowania przedmiotów jest w tej grze. Choć to też Nihil novi bo to już było ;/

niektórym może się spodobać forma rozgrywki, która nieco przypomnia ten z Persony 3/4 - jest motyw szkoły i lekcji.

Opublikowano

z grafika sie zgodze, okropna, gra tez czesto przycina. walki sa meczace, wole je omijac, ale ze nie ma wielu nowosci na psp to gram no i ten motyw z synteza jest calkiem ciekawy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Final Fantasy Dissidia,

to jest bijatyka a nie rpg :P

Bijatyka z elementami RPG. Może Kingdom Hearts czy Final Fantasy to też nie RPG ;-)?

Grunt że sie pakuje postacie ;p

Opublikowano
  • Autor

Co jest z Tales Of The Word: Radiatand Mythology? Gram już 8H, mam 12% Questów spełnionych a

cały czas mam do wyboru tylko DWA dungeony. Czy ta gra tak wygląda ;/

Jak dla mnie to trochę dziwne myślałem że w tej grze będzie tyle lokacji co w Tales Of Eternia- czy może ja

coś źle robię xD??

Opublikowano

czy ktos moglby powiedziec cos o Mana Khemia: Student Alliance ?

glownei czy walka jest turowa czy zrecznosciowa? czy gra ma "sens" ?

ktos wyzej pisal ze grafika do dupy.. po screenach i filmikach mysle ze zniose ją ;p ale ciekawi mnie walka (lubie turowe) i ogolnie czy fajnie sie gra?

Opublikowano
w ogóle Mana Khemia to dla mnie kojelny pokaz jak to NIS nie potrafi robić gier - dostajemy na PSP (które mocą prawie dorównuje PS2) gre graficznie przypominającą pierwsze jRPGi na PSXa(np Thousand Arms)... Co za beton bo o ile postaci przeciwników i bohaterów w walce są ładne, to podczas eksploracji ich sprity sa rozmyte i brzydkie a samo otoczenie jest obłozone teksturami tak marnej jakości, ze chce sie płakać ;/

A wystarczyło zrobić ładną grafike 2D ....

w ramach ciekawostek - w anglojęzycznej wersji gry, głos gł bohatera to ten sam głos którym przemawiał nam Endrance z .Hack//G.U. (tak, to ten pedalski głos Liam O'Briana ) - nie moge go słuchac xD

dobrze, ze system gry i motyw syntezowania przedmiotów jest w tej grze. Choć to też Nihil novi bo to już było ;/

niektórym może się spodobać forma rozgrywki, która nieco przypomnia ten z Persony 3/4 - jest motyw szkoły i lekcji.

no stary napisałem przeciez x]

da sie grac, choc dla mnie wiecej klimatu ma juz Crimson Gem 2 - łaaaadniusia grafika 2D, całkiem smiechowe teksty latają, system walki jest turowy i na całkiem normalnym poziomie(w sumie latwe sa ;p). fabula jakas jest(w przeciwienstwie do tego co soba zaprezentowało po 8 H Mana Khemia).

Opublikowano

aaa myslalem ze reszta dotyczy hack/gu ;p i dalej nie czytalem xD

ale jak to jest z tym crimson gemem, wersja USA bedzie dopiero w maju

ale podobno japonska wersja byla po angielsku O_o wtf? XD

Opublikowano

no koreanska wersja jest po angielsku i wlasnie w te wersje gram ja ;D

w ogole ta nagielska wersja jest dobra bo ma mase literowek i bledow tekstowych ktorych w grach nie mozna umieszczac (np. imie z malej litery, brak kropek na koncu zdan itp)