Posted January 27, 200916 yr Mozna by sie w tym temacie ustawiac na granie w kastomy H3. Nie chodzi tu o spis graczy, bo ten juz istnieje (niestety nie akualizowany), ale o konkretne propozycje co do gry. Zbiera sie ekipa, dzielimy sie na teamy (2v2, 4v4 itp), ustala ise godzine i mozna grac. Simple as that.
January 27, 200916 yr Lista jest i to aktualna, a customy gramy codziennie więc nie ma się co ustawiać za bardzo
January 27, 200916 yr Nie jest aktualna, gdyz wysylalem swoje dane jakis czas temu i do tej pory ich nie ma ;] Pewnie gracie w swoim zamknietym srodowisku, moze komus nowemu ten temat sie przysluzy. Edited January 27, 200916 yr by Guest
January 27, 200916 yr Customy gramy na zasadzie: sa ludzie to gramy, ktos zaklada pokoj, zbiera ekipe i tak sie tworzy custom, potem sie dzielimy i jedziemy w kolko te same mapy (guardian, pit, narrows, constuct, guardian....) wiec wyslij mi frend requesta (albo Mackowi- Paqito PL on jest czesciej bo prawie codziennie), ja (lub on) go zaakcepuje i jak zobaczysz ze gramy custom w halo to napisz poprostu wiadomosc "inv" a Cie invajtniemy, nie gramy w zamknietym srodowisku, przynajmniej nie na tym nam zalezy, jesli chcesz grac to szczerze zapraszamy, bo zawsze milo posztrzelac do kogos nowego, pytanie tylko czy Ty wytrzymasz zasady MLG i chora BR i snipe co niektorych :>
January 27, 200916 yr Wysli invita do PolishH3Players to jest lista ludzi do customow zapraszasz go do friends i pozniej wchodzisz na jego liste friends i zapraszasz ludzi lub oni ciebie z listy.
January 27, 200916 yr Wysli invita do PolishH3Players to jest lista ludzi do customow zapraszasz go do friends i pozniej wchodzisz na jego liste friends i zapraszasz ludzi lub oni ciebie z listy. gitara
January 27, 200916 yr A temat "Bazy Gamertagów" odświeżę i nicki się w nim znajdą dziś po meczu Polska-Norwegia. A nie zajmowałem się długo bo mnie nie było w Halo Arenie;] pozdro
January 27, 200916 yr super pomysl z tym PolishH3Players kto na to wpadl ?to ja poprosze dzis inva kolo 22 tak dawno was mordy nie slyszalem ze szok.
January 27, 200916 yr super pomysl z tym PolishH3Players kto na to wpadl ? Kerlo i on tez sie tym zajmuje wiec jak np dlugo czekacie na to zeby was dodal to wyslijcie mu wiadomosc na gt Kerlo lub LH Kerlo
November 16, 200915 yr Ta lista to wirtualny gracz na Xbox Live - musisz się zalogować na Live i wysłać zaproszenie do przyjaciół na GamerTaga: PolishH3Players
November 16, 200915 yr Ta lista to wirtualny gracz na Xbox Live - musisz się zalogować na Live i wysłać zaproszenie do przyjaciół na GamerTaga: PolishH3Players P.S Dzieki Tronic. tak apropo wysłałem Ci "Invit" a. Gdybyś mial ochote i czas proponuje krótką rozgrzewke ( 30 min. ) na Gurdianie. Jestem dostępny prawie zawsze wieczorem. Chętnie się czegoś dowiem. Edited November 16, 200915 yr by CSNier