Posted February 10, 200916 yr Trailer: Film o fanboy'ach Gwiezdnych Wojen, którego akcja rozgrywa się w 1998 roku. Grupka maniaków gwiezdnych wojen ma plan, by pojechać i wkraść się do "Rancza Skywalker'a" które należy do Georgea Lucasa żeby obejrzeć Mroczne Widmo jeszcze przed premierą. Film własciwie zainteresował mnie z 2 powodów, po pierwsze jest kręcony przez Weinstein Company, które maczało palce przy chyba wszystkich filmach kevina smitha, które uwielbiam i które są IMO świetnymi filmami przy których nieźle się uśmiałem, a po drugie, jestem miłośnikiem gwiezdnych wojen, a cały film je parodiuje, ba, zobaczymy w tym filmie aktorów którzy grali między innymi darth maula, księżniczkę Leie, lando calrissiana, hehe znalazł się tam nawet aktor który gral kapitana kirka w star treck. Nie wiem jak wy, może dla niektórych jest to kolejna nędzna komedia, ale ja na ten film czekam z niecierpliwością, premiera w usa miała miejsce kilka dni temu, 6 lutego.
March 13, 200916 yr Ja obejrzę z sentymentu, bo trailer nie wróży nic specjalnego (właśnie tak się zarabia na Star Wars ).
August 20, 200915 yr Widziałem już spory czas temu. Jako komedia to jest średnio ale dla fanów ogólnie film daje radę. A mistrzostwo świata to jest zdanie które pada na końcu filmu z małą aluzją do Mrocznego Widma . Również dałbym 7/10 Edited August 20, 200915 yr by Slupek88
August 20, 200915 yr Szkoda że równie dobrze można sobie odpuścić oglądanie jeśli widziało się trailer, bo więcej zabawnych scen nie ma. A czy jest sens ogladac trailery filmow? Ja czytam opis, sprawdzam ocene na imdb i ogladam. Trailerow nie potrzebuje do psucia zabawy z ogladania, bo zobacze cos, nakrece a potem to cos jest tylko przez 2s. W dodatku trailer i komedia - pfff