Guest Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Zrobiłem format a na porpzednim systemie miałem ustawione napisy w lepszej rozdzielczośći jakosci i były w wiekszej czcionce o kolorze żółtym. Teraz nie wiem jak ponownie ustawic takie napisy: powiedzcie które opcje jak zmienic zeby napisy sie zmieniły wreszcie bo zawsze są takie same nawet jak ponownie włącze MPC tutaj link do opisu: http://mpc.oz.pl/page.php?20 zmieniałem tam rozdzielczość tych napisów i nic prosze o pomoc Quote Link to comment
Guest Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 teraz juz mam wszystko ok tylko wyswietlane sa 2 rodzaje napisów. JEdne takie duze jakie chciałem a drugie w tle są te małe ??? pomożecie??????????? Quote Link to comment
Guest Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Jedne masz pewnie z fdd lub z directsub'a[czy tam show'a, nie pamiętam teraz] . W tray'u masz od nich ikonki. Wyłącz suby tam i po problemie. Quote Link to comment
Yacek 852 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Raczej DirectVobSub - ikonka zielonej strzalki w trayu. Trzeba otworzyc jej okno glowne i w ustawieniach zanaczyc aby nigdy nie ladowal/wyswietlal napisow Quote Link to comment
Recommended Posts