Posted March 14, 200916 yr Witam, ostatnio z kolegą powrócliliśmy do Psx i szukamy jakiś fajnych gier na dwóch .Co polecacie?? oprócz takich pozycji jak Tekken ,Crash Bash Team racing itp,Smackdown, Twisted Metal 2 . Pozdrawiam
March 14, 200916 yr Z gier "do przechodzenia" na dwóch graczy poleciłbym: - Bugs bunny & Taz: Time busters - Legend of mana
March 15, 200916 yr ze sportowych: iss evolution 2, tony hawk 2 , cool boarders 3 wyscigi: gran turismo 2, CTR strzelanki z trybem kooperacji: Spec ops:covert assaut, metal slug, kultowy fighting force bijatyki: tekken 3 inne: crash bash
April 9, 200916 yr Jeśli chodzi o ścigałki, to Gran Turismo 2, i Crash Team Racing Bijatyki to Tekken 3, Dead or Alive. Ze zręcznościówek to Crash Bash i Bishi Bashi Ta ostatnia, jest tak bajecznie głupia, i tak szybko wprawia w każdy humor... Przy grze, grając na dwóch, non stop leje się ze śmiechu
August 30, 200915 yr Z tych jeszcze nie wymienionych to: CMR 2.0, Toca 2, Everybody's Golf 2, Knockout Kings 2001. Nie testowałem jeszcze multi w Oddworld: Abe Odyssey no ale podejrzewam że jest zacne
October 23, 200915 yr Rakugaki Showtime DoDonPachi (raczej w trybie tate) Raiden DX (również tryb tate wskazany, choć i w yoko da się pograć) Panzer Bandit (nie mam 100% pewności czy tam jest co-op, ale powinien być) Gradius Gaiden Sexy Parodius P.S. W Raiden DX polecam na początek Training Stage. Nazwa niepozorna, ale to jest tak naprawdę kawał gry, i to jakiej! Edited October 23, 200915 yr by Sonotori
November 16, 200915 yr Ja tam z kumplami gram nadal w nie wymienione Syphon Filter 2 i 3. Kolega ktory nie mial stycznosci z jedynka i gra w same CoD4 i inne wojenne byl zachwycony i smial sie zawsze jak walczylismy na noze.