Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wspólne granie w realu :P

Featured Replies

Opublikowano

Weź schów :/

Nie będzie raczej turnieju z nagrodami, wolałbym coś spontanicznego, tylko for fun, bo jak w grę wchodzi nagroda, to jednocześnie ludziom załącza się jakiś duch chorej rywalizacji.

• Odpowiedzi 94
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Weź schów :/

Nie będzie raczej turnieju z nagrodami, wolałbym coś spontanicznego, tylko for fun, bo jak w grę wchodzi nagroda, to jednocześnie ludziom załącza się jakiś duch chorej rywalizacji.

To jest ten co robi wszystko na 100%, on już tak ma, daj mu spokój...

Opublikowano

Sochaczew imo= iPhone+Starbucks. Chociaż niektórym dwudziestolatkom z okolic Bemowa rodzice kupują Xboxy c'nie ;)

Opublikowano

Napisałem okolice, bo mówiłeś, że najbliższy MM masz na Bemowie :D

Opublikowano

ja bym pocinął na EP6 chłopaki z Wami - na plastikach(RB) grałem tylko raz, ale udawało mi się kawałki przechodzić na hard/extreme bez ich znajomości, to aż tak nie będę zaniżał poziomu ;]

Opublikowano
ja bym pocinął na EP6 chłopaki z Wami - na plastikach(RB) grałem tylko raz, ale udawało mi się kawałki przechodzić na hard/extreme bez ich znajomości, to aż tak nie będę zaniżał poziomu ;]

Właśnie to zrobiłeś :P, nie no spoko, już się nie czepiajmy ;D. BTW. też spróbuję być na EP, tyle, że nie wiem czy gdzieś nie jadę - pretekst do odwiedzenia rodziny w Wa-Wie :P Z tym, że bardziej bym był od wcześniejszych godzin, do mniej późnych :rolleyes: . Jeszcze się zobaczy :D:D

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

Ja szczerzę mówiąc to nie mam bladego pojęcia czy będe na extreme party. Po pierwsze w (pipi) daleko, a po drugie to pewnie i tak niebędzie nikogo sęsownego z forum czy skądś i będe musiał się przedzierać do jakiegoś GH/RB przez nieokrzesane hordy nubków.

Opublikowano
Po pierwsze w (pipi) daleko

No bardzo... 20 minut samochodem. Ja mam gorzej bo muszę jechać busem do Warszawy i do ciebie a potem do BC więc wiesz.

A o listę to się nie trzeba martwić. Andrzej ma wszystko wyliczone :lol:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś zamierza się pojawić 21 września w Lucidzie, żeby w realu popykać w World Tour i Beatelsów ? Ja się stawię z moją ekipą prawdopodobnie, a sam na pewno.

Opublikowano

Zobaczę co będe robił. Może się pojawię ale nic na 100%.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest ktoś realnie zainteresowany przyjazdem do Lucidu na imprezę, na której motywem głównym będą gry muzyczne ? Będę ją współorganizował i robię na razie rozeznanie w ilości potencjalnych gości ;) Impreza ma się przerodzić w cykl co miesięczny prawdopodobnie. Najlepiej, gdyby się wykreowała mała grupka graczy, którzy byliby co miesiąc jako mała pomoc. Impreza prawdopodobnie będzie miała miejsce w weekendy.

Opublikowano

Jest ktoś realnie zainteresowany przyjazdem do Lucidu na imprezę, na której motywem głównym będą gry muzyczne ? Będę ją współorganizował i robię na razie rozeznanie w ilości potencjalnych gości ;) Impreza ma się przerodzić w cykl co miesięczny prawdopodobnie. Najlepiej, gdyby się wykreowała mała grupka graczy, którzy byliby co miesiąc jako mała pomoc. Impreza prawdopodobnie będzie miała miejsce w weekendy.

Jak w weekendy to ja jak najbardziej mogę pomóc.