Jump to content

Star Ocean 2: The Second Story

Featured Replies

Posted

Witam. Właśnie wybieram się na dniach do empiku po Star Ocean 2. Czy ktoś już grał w wersje na PSP? Wiem, że została odświeżona o lektorów i podobno o lepszą grafikę. Słyszałem też, że dodano nowe wątki, może jakieś nowe lokacje? W każdym bądź razie gra jest dużo dłuższa od 1 i na pewno trudniejsza ( grałem na psx) Chyba jeden z ciekawszych RPG na PSP:)

• Replies 3
  • Views 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bierz smialo! Nawet jakby bylo identyczne jak na PSX to gra jest warta swieczki, a co dopiero wersja dopasiona xD

• 2 months later...

Gra sie czyms rózni od "jedynki"? (oprócz fabuły)

W sumie zapowiada się bardzo fajnie tylko dwie główne postacie są jakieś takie miałkie. Mam nadzieje, że werbowani kompani będą ciekawi :)

Jest dłuższa, bardziej rozbudowana, fabuła jest sporo lepsza. Jednak piszę to na podstawie wspomnień z wersji na psx-a, bo werja na PSP wydaje mi sie "spłaszczona"- już na samym wstępie czuję się jakbym sterował dwójką dwunastolatków, przez co tak średnio chce mi się przebijać. Z drugiej strony wstawki anime są całkiem przyjemnie wykonane.