Skocz do zawartości

Ten Typ Mes - Zamach Na Przeciętność

Featured Replies

Opublikowano

No co ty. Wlasnie swiezosc nowego materialu sprawia ze czekam na niego. Dziwny bit z przejsciem i groteskowym refrenem na koncu, nieglupie wersy i ta otoczka, wlasnie dlatego czekam, za to modulacje glosu sa pedalskie i mi sie nie podobaja, chociaz nie jestem zadnym oldskulem

• Odpowiedzi 406
  • Wyświetleń 162,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• shanhaevel
    shanhaevel

Co do najlepszej płyty ostatnich w PL w muzyce....to akurat nie jest argument za tym, że płyta jest dobra. Poziom polskiej muzyki jest żenujący (łagodnie rzecz ujmując) - mam na myśli płyty, które moż

• W końcu fajny singiel.

• w życiu bym nie wydał pieniędzy na płytę Mesa , ty pewnie masz oryginał . Dla mnie w obecnym stanie rapu w Polsce to Ostr jest na 1 miejsciu , potem trochę w tyle Tetris . Nie podchodzi mi jakoś styl

Opublikowano

no bo ogólnie mes to pozer i buc z przerrostem ego, ale na ta akurat płyte czekam, te single wchodziłyby lepiej gdyby gość sie nie bawił w te modulacje głosu całe

Najlepiej niech pisze wersy od linijki i nawija jak Chada. No super oczekiwania polskich słuchaczy.

Czego chcesz od chady. Dobry zawodnik.

Opublikowano

Jadę sobie dzisiaj tramwajem i raczę wzrok rozpadającymi się kamienicami i co nagle widzę? Baner z reklamą nowej płyty Mesa! Muszę przyznać, że idealnie komponuje się z bałuckim skrzyżowaniem, na którym po 22 można dostać po mordzie od chłopaków w dresach.

edit: preordery już docierają do ludzi, więc niedługo powinien pojawić się rip w sieci.

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Całkiem przyjemny materiał, choć oczywiście do pierwszych trzech płyt nie ma podjazdu.

Opublikowano

mi jeden kumpel opowiadał historię o tym jak chcieli go kibole  w Łodzi pokiereszować zadając uprzednio pytanie ''komu kibicujesz, ŁKSowi czy Widzewowi?''. 

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że Łodzianie nie lubią Warszawki, ale mimo to emigrują do niej tłumnie ;)

Rozaliusz zamówiłeś czy "kupiłeś"? Jeśli to drugie to poproszę o PW z informacjami, jak mogę zrobić to samo.

Opublikowano

Ja już przesłucham i płyta całkiem ok. Single słabsze od reszty, która nie jest taka wymyślna.

Opublikowano

Ej a czemu ty nie pobrales z www alkopoligamii oficjalnego zipa z albumem - tam chyba jest wiecej trackow bo to nie jest zwykly rip z cd.

Opublikowano

Nie to nie! Probowalem pomoc a ty jestes niewdziecznik. ;///////

BTW. caly czas na petli love your life, wkrecilo mi sie i przyczepilo strasznie.

Opublikowano

loveyourlife to straszny paździerz. tak wiem celowo, ale dalej góvno. poza tym płyta jest dobra, nawet bardzo dobra, a nie spodziewałem się tego.

Opublikowano

A wciepaj wuju te dwa numery gdzieś na internet, próbowałem zassać płyciwo, ale 30kB/s jednak mnie zniechęciło.

thanks from the mountain