Opublikowano 8 kwietnia 201411 l No co ty. Wlasnie swiezosc nowego materialu sprawia ze czekam na niego. Dziwny bit z przejsciem i groteskowym refrenem na koncu, nieglupie wersy i ta otoczka, wlasnie dlatego czekam, za to modulacje glosu sa pedalskie i mi sie nie podobaja, chociaz nie jestem zadnym oldskulem
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l no bo ogólnie mes to pozer i buc z przerrostem ego, ale na ta akurat płyte czekam, te single wchodziłyby lepiej gdyby gość sie nie bawił w te modulacje głosu całe Najlepiej niech pisze wersy od linijki i nawija jak Chada. No super oczekiwania polskich słuchaczy. Czego chcesz od chady. Dobry zawodnik.
Opublikowano 13 kwietnia 201411 l Jadę sobie dzisiaj tramwajem i raczę wzrok rozpadającymi się kamienicami i co nagle widzę? Baner z reklamą nowej płyty Mesa! Muszę przyznać, że idealnie komponuje się z bałuckim skrzyżowaniem, na którym po 22 można dostać po mordzie od chłopaków w dresach. edit: preordery już docierają do ludzi, więc niedługo powinien pojawić się rip w sieci. Edytowane 17 kwietnia 201411 l przez szaden
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Całkiem przyjemny materiał, choć oczywiście do pierwszych trzech płyt nie ma podjazdu.
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l mi jeden kumpel opowiadał historię o tym jak chcieli go kibole w Łodzi pokiereszować zadając uprzednio pytanie ''komu kibicujesz, ŁKSowi czy Widzewowi?''.
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Nie od dziś wiadomo, że Łodzianie nie lubią Warszawki, ale mimo to emigrują do niej tłumnie Rozaliusz zamówiłeś czy "kupiłeś"? Jeśli to drugie to poproszę o PW z informacjami, jak mogę zrobić to samo.
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Ja już przesłucham i płyta całkiem ok. Single słabsze od reszty, która nie jest taka wymyślna.
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l jakiś bonus track, którego na płycie nie mam, chyba w digitalu śmiga tylko, jeszcze nie ssałem. http://www.youtube.com/watch?v=HtHFjPdxSbU
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Ej a czemu ty nie pobrales z www alkopoligamii oficjalnego zipa z albumem - tam chyba jest wiecej trackow bo to nie jest zwykly rip z cd.
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l no, czyli dwa dodatkowe tracki plus instrumentale i acapelle, które będę skipowane
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Nie to nie! Probowalem pomoc a ty jestes niewdziecznik. ;/////// BTW. caly czas na petli love your life, wkrecilo mi sie i przyczepilo strasznie.
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l loveyourlife to straszny paździerz. tak wiem celowo, ale dalej góvno. poza tym płyta jest dobra, nawet bardzo dobra, a nie spodziewałem się tego.
Opublikowano 20 kwietnia 201411 l A fak ju love your life na propsie bardzo, za refren spiewany leci fryderyk.
Opublikowano 21 kwietnia 201411 l A wciepaj wuju te dwa numery gdzieś na internet, próbowałem zassać płyciwo, ale 30kB/s jednak mnie zniechęciło. thanks from the mountain
Opublikowano 21 kwietnia 201411 l no te bonusowe dwa co na CD nie wejszły, 'jestem mistrzem' i 'obejmę cię'
Opublikowano 22 kwietnia 201411 l Wieczorem uderze na pw bo na razie mam urwanie glowy i z kibla pisze z roboty.