Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ten Typ Mes - Zamach Na Przeciętność

Featured Replies

Opublikowano

No co ty. Wlasnie swiezosc nowego materialu sprawia ze czekam na niego. Dziwny bit z przejsciem i groteskowym refrenem na koncu, nieglupie wersy i ta otoczka, wlasnie dlatego czekam, za to modulacje glosu sa pedalskie i mi sie nie podobaja, chociaz nie jestem zadnym oldskulem

• Odpowiedzi 406
  • Wyświetleń 164,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• shanhaevel
    shanhaevel

Co do najlepszej płyty ostatnich w PL w muzyce....to akurat nie jest argument za tym, że płyta jest dobra. Poziom polskiej muzyki jest żenujący (łagodnie rzecz ujmując) - mam na myśli płyty, które moż

• W końcu fajny singiel.

• w życiu bym nie wydał pieniędzy na płytę Mesa , ty pewnie masz oryginał . Dla mnie w obecnym stanie rapu w Polsce to Ostr jest na 1 miejsciu , potem trochę w tyle Tetris . Nie podchodzi mi jakoś styl

Opublikowano

no bo ogólnie mes to pozer i buc z przerrostem ego, ale na ta akurat płyte czekam, te single wchodziłyby lepiej gdyby gość sie nie bawił w te modulacje głosu całe

Najlepiej niech pisze wersy od linijki i nawija jak Chada. No super oczekiwania polskich słuchaczy.

Czego chcesz od chady. Dobry zawodnik.

Opublikowano

Jadę sobie dzisiaj tramwajem i raczę wzrok rozpadającymi się kamienicami i co nagle widzę? Baner z reklamą nowej płyty Mesa! Muszę przyznać, że idealnie komponuje się z bałuckim skrzyżowaniem, na którym po 22 można dostać po mordzie od chłopaków w dresach.

edit: preordery już docierają do ludzi, więc niedługo powinien pojawić się rip w sieci.

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Całkiem przyjemny materiał, choć oczywiście do pierwszych trzech płyt nie ma podjazdu.

Opublikowano

mi jeden kumpel opowiadał historię o tym jak chcieli go kibole  w Łodzi pokiereszować zadając uprzednio pytanie ''komu kibicujesz, ŁKSowi czy Widzewowi?''. 

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że Łodzianie nie lubią Warszawki, ale mimo to emigrują do niej tłumnie ;)

Rozaliusz zamówiłeś czy "kupiłeś"? Jeśli to drugie to poproszę o PW z informacjami, jak mogę zrobić to samo.

Opublikowano

Ja już przesłucham i płyta całkiem ok. Single słabsze od reszty, która nie jest taka wymyślna.

Opublikowano

Ej a czemu ty nie pobrales z www alkopoligamii oficjalnego zipa z albumem - tam chyba jest wiecej trackow bo to nie jest zwykly rip z cd.

Opublikowano

Nie to nie! Probowalem pomoc a ty jestes niewdziecznik. ;///////

BTW. caly czas na petli love your life, wkrecilo mi sie i przyczepilo strasznie.

Opublikowano

loveyourlife to straszny paździerz. tak wiem celowo, ale dalej góvno. poza tym płyta jest dobra, nawet bardzo dobra, a nie spodziewałem się tego.

Opublikowano

A wciepaj wuju te dwa numery gdzieś na internet, próbowałem zassać płyciwo, ale 30kB/s jednak mnie zniechęciło.

thanks from the mountain