Jump to content

Wiedzmin tnie...

Featured Replies

Posted

mam laptopa DELL INSPIRION 1525 w teorii jego bebechy są optymalne do wiedźmina, 2 GB Ram procek Intel Core 2 Duo, Vista i jakaś badziewna karta graficzna która niby spełnia wymagania, a jak odpalam grę to tnie jak jak bym to na C64 odpalał muszę zmniejszyć rozdziałke do minimum, wszystkie efekty, przestawić na nie pełny ekran i do tego zmniejszyć rozdziałke na pulpicie, (oczywiście GG i inne badziewia też wyłączam) dopiero wtedy jest "płynnie" ciekawi mnie też jak mam podłączyć pady do innych gier (mam przejściówkę na 2 pady z PS2 działa z emulatorami ale z grami PC już nie)

• Replies 3
  • Views 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Masz czas do godziny 12 uporządkować topic. Jeśli Ci się nie uda złapiesz 20% + ban na pisanie na 7 dni.

Powodzenia.

jeżeli się nie mylę to twoja maszyna jest wyposażona w zintegrowany układ graficzny od intela a konkretnie w x3100 co moim zdanie nokautuje kompa w większości współczesnych gier w tym w wiedźminie! na x3100 można pomarzyć o wiedźminie!!! niestety:-(

co do pada to czy zainstalowałeś sterowniki? mam podobny wihajster, przejściówka na 2 pady + hub usb i działa ok pod win2k8/vista, każdego pada wykrywa po podłączeniu do przejściówki jako osobny manipulator na usb, a w XP musiałem zainstalować specjalne sterowniki dostarczone wraz z urządzeniem bo wykrywało całość jako HID interface i tyle... po instalacji sterów komp widział niestety cały czas 2 pdy nie ważne czy były włożone czy nie.