Posted May 3, 200915 yr Co jakiś czas, gdy pisze na laptopie w Wordzie nagle kursor sam w trakcie jakiegos słowa przenosi się np. do innej linijki i muszę przesuwać się do fragmentu w którym pisałem. CO może być przyczyną? Laptop Toshiba A200 Używam MS Office 2007 Windows Vista Niedawno robiłem formata więc nie wiem czemu takie działanie. Edited May 3, 200915 yr by rafaelvdv
May 3, 200915 yr możliwe bo własnie mi sterowniki cos nie pasowały do touchpada. i ikonka synapsis touchpad uciekła z paska. Macie może jakies sterowniki by przywrócic ikonke przy zegarku touchpada? Pewnego razu gdy uruchomiłem kompa na baterii klawisz przycisku touchpada nie działał. i po tym zdazeniu właśnie mi uciekła ikonka. Macie jakies rozwiązanie. Jedyne co w kompie zmieniałem to antywirus na AVIRA tzw. parasolka moze to ona wywaliła mi sterownik ?
May 6, 200915 yr stonie chodziło raczej o to że muskasz palcami Toucha podczas pisania Sterowniki dla XP i Visty X86 http://files.laptopvideo2go.com/synaptics/..._v12.2.11.0.exe
June 11, 200915 yr Temat do zamknięcia Udało się rozwiązać problem Wielkie dzieki za pomoc Edited June 11, 200915 yr by rafaelvdv