Opublikowano 3 maja 200915 l Co jakiś czas, gdy pisze na laptopie w Wordzie nagle kursor sam w trakcie jakiegos słowa przenosi się np. do innej linijki i muszę przesuwać się do fragmentu w którym pisałem. CO może być przyczyną? Laptop Toshiba A200 Używam MS Office 2007 Windows Vista Niedawno robiłem formata więc nie wiem czemu takie działanie. Edytowane 3 maja 200915 l przez rafaelvdv
Opublikowano 3 maja 200915 l możliwe bo własnie mi sterowniki cos nie pasowały do touchpada. i ikonka synapsis touchpad uciekła z paska. Macie może jakies sterowniki by przywrócic ikonke przy zegarku touchpada? Pewnego razu gdy uruchomiłem kompa na baterii klawisz przycisku touchpada nie działał. i po tym zdazeniu właśnie mi uciekła ikonka. Macie jakies rozwiązanie. Jedyne co w kompie zmieniałem to antywirus na AVIRA tzw. parasolka moze to ona wywaliła mi sterownik ?
Opublikowano 6 maja 200915 l stonie chodziło raczej o to że muskasz palcami Toucha podczas pisania Sterowniki dla XP i Visty X86 http://files.laptopvideo2go.com/synaptics/..._v12.2.11.0.exe
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Temat do zamknięcia Udało się rozwiązać problem Wielkie dzieki za pomoc Edytowane 11 czerwca 200915 l przez rafaelvdv