Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

juz 3 dzien gram w joy box'ie i chlopcy niezle mnie zbili,ale sie nie poddaje.

najwiecej tu larsow(chyba wiem dlaczego),troche allis,reszta jak leci.

rozwieje watpliwosci i napisze-tak maja skilla,nie wiem dlaczego ale grajac z tymi z joy boxa(maja podpisane postacie)wybic jest super trudno i wydaje sie,ze graja lepsza postacia;p taki wang czy paul zbil mnie 15 razy z rzedu.

cena gry jest niezwykle przystepna 50 yen'ow,ale chyba tylko tu,na akichabarze 100(tu salon game station ma 7 pieter).

joy box upchany jest w jednym pomieszczeniu,brak tu o dziwo sf4,maja 6 automatow t br,ktore wygladaja jak 12 bo na jednej maszynie grac moze tylko jedna osoba,a druga po przeciwnej stronie.sa jakies 3 melty blood,jeden blazer blue,jeden

fate,2 jakies z robotami,jeden sf3,pare winning eleven,do ktorych mozna podlaczyc pada i jakies quizy w,ktore graja tylko japonczycy.wszyskie maszyny jak tekken podwojne,tak wiec trzeba policzyc wszystko razy 2,jak na polskie realia salon duzy

,a napewno wypchany.na realia tokyo-malutki.

teraz zdemitologizuje krzyki,ktorymi czesc polakow sie strasznie zachwyca i chcialaby zaadapotowac w polsce,japonczycy owszem krzycza jak graja,ale to wynika z tego,ze jest glosno a przeciwnik siedzi po drugiej stronie i w inny sposob nie mozna z nim pogadac,koniec.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sprawdź czy japonki lecą na Europejczyków, niby panuje opinia "wielkiego człona" :-P

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj na shibuya zrobilem 8 wisnow z rzedu,wyglada na to,ze prawdziwi gracze tylko w joy boxíe grywaja.

co do japonek to trudno to wytlumaczyc,chyba trzeba tu byc zeby zrozumiec;p

a, moral na dzis= shibuya najlepsze miejsce na swiecie;p

Opublikowano

a dostep do neta skad i jak masz?nagraj cos w joy boxie bo wnetrza jego jeszcze nie widzialem

Opublikowano

no mysle, ze w japonii da rade ogarnac jakis komputer z dostpem do netu, chociazby cafe :)

Opublikowano
  • Autor

no dostep mam z hotelu,a jak chcecie moge zrobic jakie zdjecia,bo narazie tylko zrobilem z budynkami i dziwnymi ludzmi.wiem tez dlaczego tak czesto uploaduja walki,jest mozliwosc wypalenia plyty.na yt jest jakis 20 sekundowy filmik,mozesz sobie luknac.dzisiaj zapomnialem,ale jutro po disneylandzie wbijam na pelnej.wlasnie nabilem sporo winsow,bo z jakimis leszczami gralem.mam cale 33% wygrywalnosci.

ps.asuka to mega top topow

Edytowane przez <spike>