Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbardziej lubiani i nielubiani gracze w Polsce

Featured Replies

Opublikowano

Pychu , chociaż Ty jeden o mnie pamiętasz gdy ja na obcej ziemi.TK 5.0 : Yoshi f+3+4 ,3+4 dla Ciebie ;) XD

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 99
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szybkonoga szaleje za Alikiem? :) Muszę to następnym razem przyuważyć. ^^

Lubię ogólnie wszystkich, tylko nie lubię paru zachowań, i staram się unikać ludzi którzy owe zachowania nagminnie powtarzają. Nie żywię jakiś szczególnych antypatii, wychodzę z założenia, że taka postawa i tak nic nie zmienia. Szkoda energii na coś takiego. :)

Opublikowano

W zasadzie chyba z wszystkimi z ktorymi gralem. Wiem, bardziej lakonicznie napisac nie mozna. Ale bez kitu, tak jest ^_- - od ekipy z Poznania (Krakers, GrayFox), po Wawe (MTC, Di, Sway), po bardziej stale ekipy (wroclaw - olimp - punisher, TBT, Pawlo, Peter, Gracjan), Lodz (Velu, Dante, Tokis, Anna tzn. Junior ; ), główną stałą (demon, nevan, gajda, scoop, zajman, borys, benek, bart, obi, bogacz, kielbasa, oscar), nową (cisu, tundra, frizen) i goscinną (mevek+ tp grajacy bryanem). Jakbym mogl, to gralbym z wszystkimi naraz, ale wiadome - czasu z gumy nie jest : o. Kazdy ma za(pipi)isty klimat, podczas gry gadki i %% i najczesciej nie gra sie 2-3 gier, ale "do 10ciu, do 20stu do ile-sie-da" itd.

Jak z kims gram to nie lubie jednej rzeczy - marudzenia, przy przegrywaniu "ale zabugowan at agra, jak to mozliwe, bez sensu, lagi, padajacy deszcz i kij wie co". A co lubie? Przegrywac, obsowac gry. Najwiecej sie wtedy ucze. Oczywiscie wygrywanie to podstawa (szlifowanie skutecznosci), ale po kilku wpier* od kogos kozackiego, mobilizacja, ulubiony stage (muza) i lecimy.. +minimalny exp w graniu lvl up.

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano
  • Autor
Jak z kims gram to nie lubie jednej rzeczy - marudzenia, przy przegrywaniu "ale zabugowan at agra, jak to mozliwe, bez sensu, lagi, padajacy deszcz i kij wie co". A co lubie? Przegrywac, obsowac gry. Najwiecej sie wtedy ucze. Oczywiscie wygrywanie to podstawa (szlifowanie skutecznosci), ale po kilku wpier* od kogos kozackiego, mobilizacja, ulubiony stage (muza) i lecimy.. + minimalny exp w graniu lvl up.

Wiesz ja już widziałem takich co chcieli się napierdalac albo płakali.

Opublikowano
Jak z kims gram to nie lubie jednej rzeczy - marudzenia, przy przegrywaniu "ale zabugowan at agra, jak to mozliwe, bez sensu, lagi, padajacy deszcz i kij wie co". A co lubie? Przegrywac, obsowac gry. Najwiecej sie wtedy ucze. Oczywiscie wygrywanie to podstawa (szlifowanie skutecznosci), ale po kilku wpier* od kogos kozackiego, mobilizacja, ulubiony stage (muza) i lecimy.. + minimalny exp w graniu lvl up.

Wiesz ja już widziałem takich co chcieli się napierdalac albo płakali.

Ale grając z Tobą?

Opublikowano
W zasadzie chyba z wszystkimi z ktorymi gralem. Wiem, bardziej lakonicznie napisac nie mozna. Ale bez kitu, tak jest ^_- - od ekipy z Poznania (Krakers, GrayFox), po Wawe (MTC, Di, Sway), po bardziej stale ekipy (wroclaw - olimp - punisher, TBT, Pawlo, Peter, Gracjan), Lodz (Velu, Dante, Tokis, Anna tzn. Junior ; ), główną stałą (demon, nevan, gajda, scoop, zajman, borys, benek, bart, obi, bogacz, kielbasa, oscar), nową (cisu, tundra, frizen) i goscinną (mevek+ tp grajacy bryanem). Jakbym mogl, to gralbym z wszystkimi naraz, ale wiadome - czasu z gumy nie jest : o. Kazdy ma za(pipi)isty klimat, podczas gry gadki i %% i najczesciej nie gra sie 2-3 gier, ale "do 10ciu, do 20stu do ile-sie-da" itd.

Jak z kims gram to nie lubie jednej rzeczy - marudzenia, przy przegrywaniu "ale zabugowan at agra, jak to mozliwe, bez sensu, lagi, padajacy deszcz i kij wie co". A co lubie? Przegrywac, obsowac gry. Najwiecej sie wtedy ucze. Oczywiscie wygrywanie to podstawa (szlifowanie skutecznosci), ale po kilku wpier* od kogos kozackiego, mobilizacja, ulubiony stage (muza) i lecimy.. +minimalny exp w graniu lvl up.

I ty jescze lubisz ze mną grać ????? O_o Przecież ja robie wszystko co wymieniłeś :P

Opublikowano
  • Autor
Ale grając z Tobą?

Następnym razem szykuj się na bejsbola, korniszonie porowaty :heheh

P.S. na poważnie mam nadzieję że czegoś nie powiedziałem niemiłego w czasie naszej ostataniej potyczki ?? może troszkę za dużo wypiłem i coś palnąłem :P jeśli coś (pipi)ałem to przepraszam ;-)

Edytowane przez MTC

Opublikowano
Ale grając z Tobą?

Następnym razem szykuj się na bejsbola, korniszonie porowaty :heheh

P.S. na poważnie mam nadzieję że czegoś nie powiedziałem niemiłego w czasie naszej ostataniej potyczki ?? może troszkę za dużo wypiłem i coś palnąłem :P jeśli coś (pipi)ałem to przepraszam ;-)

Tekkenowy ogórku za długo chyba siedziałeś przy biurku i po drugie stary popraw swoje okulary ;)

Bez spinek i bejsbolów.

Nie no tak tylko pytam w jakich okolicznościach widziałeś te osoby i czy może sam w tym brałeś udział.

Zwykłe pytanie bez żadnego złośliwego podtekstu.

A co do ostatniej potyczki to ja nic nie pamiętam co mówiłeś mimo ,że nie jechałem na alko.

Whateva man.

Opublikowano
  • Autor

hehe newermajnd :P

Opublikowano
  • Autor

Bracie.... o co chodzi ;/ nie rouzmiem VF

Opublikowano

Chodzi o R.I.P Sylvana "wielkiego" i jego prawdy o życiu. Ja dopiszę jeszcze "Lain" :whistling:

Opublikowano

Udało mi się odnaleźć naszą zgubę! Sylwan Wielki jest na Honmaru xD

Opublikowano
  • Autor

Do elity mu brakowało, wiec poszedł szukać akceptacji u przeciętniaków :P hahahahahhahahahahaha żarcik :P

Edytowane przez MTC

Opublikowano

Ja to was wszystkich nie lubie ale nie w tym rzecz dajcie fote tej fastlegs bo chce zobaczyc czy jest poprostu kolejna statystycznie gruba angielka :>

Opublikowano

O matko xD no trzeba przyznac ze ma xDDD ona sie nawet na brzydka angielke nie kwalifikuje to raczej jest jakis potwor z doliny jezior w szkocji xD

Opublikowano
  • Autor

Żeś się chłopie dopytywał, to teraz cierp.

Opublikowano

Co wy (pipi)icie...

To ja prawie ucierpiałem na BTC xD --> Tylko dla zorientowanych w sytuacji...

Opublikowano

Jeżeli dałbyś radę wytrzymać tą noc... ;p Byłbyś prawdziwym hardkorem ;D