MrNorbi 38 Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 (edited) Siema. po wybiciu mi z glowy lg kp500 ciągle szukam nowego telefonu, najlepiej dotykowego, ale wczoraj wpadl mi w oko i to chyba nie dziwne: Samsung M7500 Emporio Armani Co sądzicie o tym fonie. posiada juz ktos taki?? z tego co wiem wyszedl na polski rynek w tym miesiącu dopiero, ale jest w playu jako telefon na zamowienie. Podobają mi sie jego diody led zmieniające kolory. atutem jest chyba wyswietlacz led i dobry odtwarzacz muzyczny. Specyfikacje telefonu znajdziecie TU. czekam na opinie. Edited June 12, 2009 by Norbi13 Quote Link to comment
Guest Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Gdybym miał 18 lat i mieszkał na Lazurowym Wybrzeżu, to bym sobie taki kupił. W polandzie dobry pewnie do rwania lasek na wiejskich dyskotekach Quote Link to comment
MrNorbi 38 Posted June 21, 2009 Author Share Posted June 21, 2009 heh xD a u mnie jednak padł juz wybór jesli chodzi o telefon. Samsung Avila i nic więcej. super fon. Quote Link to comment
Recommended Posts