Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Qb3k, Ty lepiej nie wypowiadaj słowa "pirat" Przyganiał kocioł garnkowi ;p
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l To był taki grzeczny chłopczyk jak go na PCLabie pozałem, jeszcze długo przed tym, jak wygnali jego i bandę innej hołoty z tamtego forum i zarekomendowałem im to forum. Kiedyś Kuba słuchał rege i innego spokojnego gówna, teraz moshuje przed telewizorem z plastikową gitarą i opluwa wszystkich jadem. PRAWDZIWY, KURWA, FORUMOWICZ FPE !!! Edytowane 10 sierpnia 201014 l przez Keymaker
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l To był taki grzeczny chłopczyk jak go na PCLabie pozałem, jeszcze długo przed tym, jak wygnali jego i bandę innej hołoty z tamtego forum i zarekomendowałem im to forum. Kiedyś Kuba słuchał rege i innego spokojnego gówna, teraz moshuje przed telewizorem z plastikową gitarą i opluwa wszystkich jadem. PRAWDZIWY, (pipi), FORUMOWICZ FPE !!! Szczymryj. moshpit na XFD? e: zresztą człowieku- ja słucham Foo Fighters. Coś ci się pomyliło. Edytowane 10 sierpnia 201014 l przez qb3k