July 8, 200916 yr Znacie moze jakis dobry i latwy w obsludze program do konwersji filmikow na youtube? Mam kilka, ktore chcialbym wstawic, jednak sa za ciezkie (200+ mb kazdy filmik, a troche ich jest). Zalezy mi na w miare dobrej jakosci audio-video (oczywiscie jak na youtube'owa jakosc SD, bo w HD tego wstawiac nie zamierzam). EDIT: Posluchalem rady Bajeja - uzylem programu SUPER (naprawde sie tak nazywa ). Naprawde polecam - darmowy, latwy w obsludze, szybko konwertuje. Edited July 8, 200916 yr by Yabollek007
August 1, 200916 yr Tak od siebie, też polecę SUPER©, program ma multum możliwości, łatwy, i przekonwertuje na każdy format, prócz RMVB, ale to może tylko u mnie.
August 10, 200916 yr MediaCoder http://mediacoder.sourceforge.net/ obsługuje multum formatów praktycznie każdy zaimplementowany w Mencodre/ffmpeg, posiada kilka kreatorów ułatwiających pracę, urzywa wielu rdzeni i eksperymentalnie Nvidia CUDA/ATI STREAM, szybki dobry darmowy...