Guest MasterShake Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 No, chodzi mi głównie o emulatory, stare przygodówki przede wszystkim, wie ktoś jak włączyć? Np sam & max Quote Link to comment
puszkin 235 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 obczaj forum www.fonsymbian.net tam jest wszystko eleganco wyjasnione krok po kroku, linki itp Z reguły wszystko sprowadza sie do tego, ze instalujesz emulator, a nastepnie wrzucasz romy do folderu e:/data/others/nazwa emulatora Osobiście sprawdzałem vSun (em. snesna) na ktorym ostro pykałem w chrono trigger i wszystko było lux az nagle sejwy mi sie przestaly wczytywac ;/ Mam nadzije ze ponowna instalacja pomoze, nie wiem narazie sie tym nie zajmowałem. Oprocz tego vBag (od gba) na ktorym gram sobie w mario. Quote Link to comment
garam 0 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Sam & Max - scummvm - wpisz w google, jest darmowy. Quote Link to comment
krawio3 0 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Jeżeli interesują Cię przygodówki to koniecznie sprawdź grę Lament Island Quote Link to comment
garam 0 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Lament Island - dobra giera, jeszcze z Symbiana V2. Swoją drogą - szkoda, że V3 nie dorobił się (i pewnie nigdy się nie dorobi) takiej ilości tak fajnych gier. No, ale jest Ngage 2 Polecam zrobić sobie smaka i obczaić Metal Gear Solid (prawdziwy MGS, szkoda tylko że krótki i z beznadziejną fabułą) i Resident Evil. Reszta też warta jest uwagi (no może poza Star Wars). Quote Link to comment
Recommended Posts