July 8, 200916 yr No, chodzi mi głównie o emulatory, stare przygodówki przede wszystkim, wie ktoś jak włączyć? Np sam & max
July 11, 200916 yr obczaj forum www.fonsymbian.net tam jest wszystko eleganco wyjasnione krok po kroku, linki itp Z reguły wszystko sprowadza sie do tego, ze instalujesz emulator, a nastepnie wrzucasz romy do folderu e:/data/others/nazwa emulatora Osobiście sprawdzałem vSun (em. snesna) na ktorym ostro pykałem w chrono trigger i wszystko było lux az nagle sejwy mi sie przestaly wczytywac ;/ Mam nadzije ze ponowna instalacja pomoze, nie wiem narazie sie tym nie zajmowałem. Oprocz tego vBag (od gba) na ktorym gram sobie w mario.
August 9, 200916 yr Lament Island - dobra giera, jeszcze z Symbiana V2. Swoją drogą - szkoda, że V3 nie dorobił się (i pewnie nigdy się nie dorobi) takiej ilości tak fajnych gier. No, ale jest Ngage 2 Polecam zrobić sobie smaka i obczaić Metal Gear Solid (prawdziwy MGS, szkoda tylko że krótki i z beznadziejną fabułą) i Resident Evil. Reszta też warta jest uwagi (no może poza Star Wars).