July 11, 200916 yr Tak się ostatnio zastanawiałem jak kręci się filmiki na youtube z RB. Potrzebuję trzech kamer yup? (łapy, stopa i ekran) po czym poszczególne rzeczy wycinam i wrzucam do jednego obrazu w jakimś programie tak? - tylko jakim
July 11, 200916 yr ekran najlepiej jakąś nagrywarką albo czymś nagrywać. Stopy nie potrzeba no chyba że grasz piosenkę z mayhem pack :lol3: Program to może być Sony Vegas albo Adobe After Effects.
July 11, 200916 yr Author Hm, tylko jak to nagrywać nagrywarą, bo mam Sonego jakiegoś, który ma Componenta i wszystko "niższe", ale nie ma HDMI.
July 11, 200916 yr No to podepnij pod Component. Ja w poniedziałek będę miał takie filmiki hehe ale jak się podpina pod Composite to też jest ładnie
July 11, 200916 yr Author Ale podpiąć i co dalej, sygnał poleci mi innym kablem przez nagrywarkę do TV, yup? No i co bardziej polecasz do tych filmików? Edited July 11, 200916 yr by marcin0903