Guest Kyo Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Miałem tego nie dodawać ale niech tam stracę Aby odczytać "niusy" trzeba coś tam zapłacić (groszowe sprawy). http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=322 Brąz: :3pl: News Viewer's Prize 5 Recieved when you have watched '5 days worth' of News News Viewer's Prize 10 Recieved when you have watched '10 days worth' of News News Viewer's Prize 20 Recieved when you have watched '20 days worth' of News Srebro: :2pl: News Viewer's Prize 40 Recieved when you have watched '40 days worth' of News News Viewer's Prize 70 Recieved when you have watched '70 days worth' of News Happy Birthday Prize On your birthday ... Merry Christmas Prize On Christmas Day ... Happy New Year Prize On New Years Day ... Złoto: :1pl: News Viewer's Prize 99 Recieved when you have watched '99 days worth' of News Edited July 15, 2009 by Kyo Quote Link to comment
zalef88 53 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Zeby mozna bylo przegladac newsy to trzeba wykupic ten dodatek za 800jenow ??? Edited July 16, 2009 by zalef88 Quote Link to comment
shinjitsu80 0 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Zeby mozna bylo przegladac newsy to trzeba wykupic ten dodatek za 800jenow ??? a czy w ogole mozna kupic u nas (w Polsce / Europie) ww. gre skoro pochodzi ona z JP PSN? Quote Link to comment
zalef88 53 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Zeby mozna bylo przegladac newsy to trzeba wykupic ten dodatek za 800jenow ??? a czy w ogole mozna kupic u nas (w Polsce / Europie) ww. gre skoro pochodzi ona z JP PSN? Trzeba sciagnac za free z jp psn (1312mb) ale zeby odblokowac newsy ( i trophy),chyba trzeba dokupic ten dodatek o ktory sie wlasnie pytam. Quote Link to comment
shinjitsu80 0 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Zeby mozna bylo przegladac newsy to trzeba wykupic ten dodatek za 800jenow ??? a czy w ogole mozna kupic u nas (w Polsce / Europie) ww. gre skoro pochodzi ona z JP PSN? Trzeba sciagnac za free z jp psn (1312mb) ale zeby odblokowac newsy ( i trophy),chyba trzeba dokupic ten dodatek o ktory sie wlasnie pytam. Ok, dzieki. Te 800 jenow to po dzisiejszym kursie okolo 26 PLN (100 jenow = 3,26 PLN) wiec nie tak duzo:-) Quote Link to comment
zalef88 53 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 (edited) No to ja może trochę nie w temacie ale szukam osoby z wolnym slotem na tę "grę".Pisać na pw albo psn. Jak sciagasz gre z pss to mozna sie nia "podzielic" z czterema innymi osobami(placisz raz i mozna pobrac 5 razy).I wlasnie szukam kogos kto juz kupil to za 800 jenow i mogl by sie podzielic,oczywiscie zaplace. Edited July 18, 2009 by Old_Kyo Quote Link to comment
shinjitsu80 0 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 No to ja może trochę nie w temacie ale szukam osoby z wolnym slotem na tę "grę".Pisać na pw albo psn. Jak sciagasz gre z pss to mozna sie nia "podzielic" z czterema innymi osobami(placisz raz i mozna pobrac 5 razy).I wlasnie szukam kogos kto juz kupil to za 800 jenow i mogl by sie podzielic,oczywiscie zaplace. ok - w takim razie ja tez bylbym bardzo chetny jezeli ktos ma wolny slot Quote Link to comment
sakiu 83 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Karty inne niż JP nie działają u nich, sprawdzałem na dwóch visach gold, jednej srebrnej i nawet prepaid co chodzi mi z każdym sklepem. Zostaje Ebay i karty zdrapki. Quote Link to comment
Recommended Posts