Jump to content

Poszukiwany kierowca na GamesCom 2009!

The True MiH

Recommended Posts

Ludziska, sprawa jest dla mnie pilna i paląca, bo jak wiadomo do targów gier wideo GamesCom wiele czasu nie zostało.

Oferta jest następująca: poszukuję osoby z prawem jazdy [najwygodniej z okolic Wrocławia] i dostatecznym doświadczeniem w jeździe samochodem, żeby mnie i przyjaciela zawieźć do Kolonii. Z mojej strony mogę zaoferować w miarę tani pobyt w dniach 18-22 sierpnia [ok 30 euro za dobę, internet, tv, bez wyżywienia] oraz samochód Peugot 206, który wymaga kierowcy. Przy odrobinie szczęścia jestem w stanie załatwić WEJŚCIA PRASOWE na pierwszy dzień targów, coby takowy delikwent nie musiał dwa dni bezczynnie na miejscu przebywać :).

Jeżeli znajdą się 3 osoby [w tym wspomniany kierowca wehikułu] to koszt pobytu nie powinien przekroczyć 200 [nocleg 100 euro + 60 euro za bilet na targi + ok. 50 euro na jedzenie euro] + wartość benzyny rozdzielona pomiędzy uczestników [czyli na oko raczej nie więcej niż 300 euro].

Proszę o w miarę szybki kontakt!!

mail: TheTrueMiH@gmail.com

gg: 2965872 [zawsze niewidoczny]

lub poprzez PM

Błagam piszcie nawet jeśli znacie kogoś kto wybiera się na targi. Każda pomoc się liczy!

Edited by The True MiH
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic