Axels 0 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 (edited) Witam ! Ponownie zgłaszam się z problemem Bluescreen ale teraz już w ogóle nie wiem o co chodzi Tym razem mój komputer zawiesił się na bluescreenie tak że miałem czas na spisanie błędu DRIVER_IROLL_NOT_LESS_OR_EQUAL Wiecie może o co chodzi Dzięki za pomoc z góry Edited August 7, 2009 by Axels Quote Link to comment
Guest Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 http://tinyurl.com/kufgbh czas: 7 sekund Quote Link to comment
Pikol 336 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Ja nie wiem jak wy to robicie, ja mam system postawiony od roku, nie formatowany itd. i żadnego blue screena nie miałem. Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Nacisnij F1 na pulpicie Quote Link to comment
Guest Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Ja nie wiem jak wy to robicie, ja mam system postawiony od roku, nie formatowany itd. i żadnego blue screena nie miałem. No i? BlueScreen to nie zawsze problem syfu. Często jest to problem sprzętowy. Poza tym, to że Ci się nie pokazuje bluescreen może być tylko i wyłącznie wynikiem tego, że masz w ustawieniach wyłączone pokazywanie się go ;P Quote Link to comment
Axels 0 Posted August 7, 2009 Author Share Posted August 7, 2009 Tak to juz naprawiłem ale pojawiło się znowu ! haha stona Dzięki ale tam nic nie ma juz szukalem google nie wiedzą !!! Quote Link to comment
KiNiO_64 18 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Ej chłopie wiesz co wyślij listę sprzętu jaką masz w kompie i wersje sterowników jakie instalowałeś no i jaki system?, sprawdź czy wszystkie komponenty kompa są dobrze umocowane na swoim miejscu (tzn czy jakaś karta nie wisi luzem albo nie jest przesunięta) i czy nie stykają się ze sobą (np radiator karty graficznej nie dotyka pamięci ram), sprawdź czy któryś kabelek/taśma poniewierający się w obudowie luzem, nie dotyka innych urządzeń w nie kontrolowany sposób... przeprowadź stress test systemu najlepiej przy użyciu UBCD (ultimate bootcd), jak będzie się wysypywać albo zawieszać to któreś urządzenie jest uszkodzone... jak jeszcze coś wymyślę to dam znać :-) Quote Link to comment
Axels 0 Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 Dzięki zobacze Quote Link to comment
Axels 0 Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Ok wszystko już jasne byłem w naprawie już wiem o co chodzi dzięki Quote Link to comment
KiNiO_64 18 Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 tak z czystej ciekawości co w serwisie stwierdzili? Quote Link to comment
Axels 0 Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 Hehe aż ciężko uwierzyć ale na pewno coś wymienili bo powiedzeli ze to przez rzeczy na pulpicie bo mialem lekko do połowy zawalony pulpit sory że tak długo nie odpisywalem ale bylem na EP 6 Quote Link to comment
Recommended Posts