Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fifa 09 save sie roz**** ?

Featured Replies

Opublikowano

Mam problem,jak codzien wlaczam sobie fifa 09,gra sie loaduje.Przy mordzie ronaldinho i menu start zawsze wtedy wczytywalo ustawienia gracza i ekran mi sie rozjasnial bo normalnie mam ciemnice,teraz nic sie nie rozjasnilo,zdziwilem sie ale ok,brne dalej.Daje sobie jak zwykle tryb menedzerski ---> wczytaj---> i co widze? moj save zmienil date z wczorajszej na jakas fabryczna,zdaje sie 21.11.2005 o ile pamietam.Wybieram ten save,gra sie wczytuje i...zawiesza sie cala konsola na amen.O co do cholery chodzi?Od czego ten save sie mogl zepsuc i dlaczego nie wczytuje mi moich ustawien?

Dodam ze jestem zalogowany jako swoj glowny profil,NIC nie robilem ani z konsola,ani z gra a pykam juz rowny rok i nie bylo zadnych problemow.

Da sie to jakos naprawic czy mam sie pozegnac z save'ami?W pamieci konsoli nadal widnieja na liscie wiec nie wiem o co biega.

p.s. save z turniejow i zostan gwiazda maja normalne rzeczywiste daty,tylko tryb menedzera sie zwalil do 2005 roku (tamtych uzywalem rzadko,tego codzien).

Jakies pomysly?

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miałem podobnie- w trybie menedżerskim miałem taki mecz, że zawsze kiedy go włączałem konsola łapała zwiechę. Niestety, nie znalazłem żadnego sposobu na to i zacząłem nową grę.

Opublikowano
Miałem podobnie- w trybie menedżerskim miałem taki mecz, że zawsze kiedy go włączałem konsola łapała zwiechę. Niestety, nie znalazłem żadnego sposobu na to i zacząłem nową grę.

Miałem dokładnie to samo.