Jump to content

Fight Night Round ...

Gryzek

Recommended Posts

Witam wszystkich , zakładając ten temat miałem na myśli wszystkich fanów serii Fight Night Round ...

Jeśli takowy temat już istnieje to bardzo przepraszam , a jeśli go niema to zapraszam do dyskusji .

Więc cóż , seria Fight Night'ów bardzo przypadła mi do gustu odkąd zagrałem około trzech lat temu w

trzecią odsłonę tej kultowej serii . Ta grafika , ten ryk to jest to co " tygrysy " lubią najbardziej .

Ale pomówmy o najnowszej części - czwartej . No tutaj to już mamy festiwal fajerwerków , piękna grafika , fizyka

oraz pięknie odwzorowane areny . Na drugim i trzecim planie również sporo się dzieje . Kibice reagują na większe akcje

kiedy klinczujemy zawodnika ( lub on nas ) wstają pod denerwowani trenerzy boksera . Może trochę wstyd mówić

ale do gustu przypadły mi te " fruwające spodenki " :rolleyes: No ja tu trochę napisałem , a teraz wasza kolei , aby napisać co o tej grze sądzicie . Jak wam się podoba grafika , czy jesteście zadowoleni z obecnie zamieszczonych w grze bokserów ( tych licencjonowanych ) . A i zauważcie , że na zauważenie zasługuję również system przesyłania własnej twarzy po przez kamerkę Xbox Live . No to wszystko z mojej strony , żegnam się zwami :) jeśli zamieściłem temat w złym miejscu to bardzo przepraszam .

Edited by Gryzek
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 12 years later...