Gryzek 5 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 (edited) Witam wszystkich , zakładając ten temat miałem na myśli wszystkich fanów serii Fight Night Round ... Jeśli takowy temat już istnieje to bardzo przepraszam , a jeśli go niema to zapraszam do dyskusji . Więc cóż , seria Fight Night'ów bardzo przypadła mi do gustu odkąd zagrałem około trzech lat temu w trzecią odsłonę tej kultowej serii . Ta grafika , ten ryk to jest to co " tygrysy " lubią najbardziej . Ale pomówmy o najnowszej części - czwartej . No tutaj to już mamy festiwal fajerwerków , piękna grafika , fizyka oraz pięknie odwzorowane areny . Na drugim i trzecim planie również sporo się dzieje . Kibice reagują na większe akcje kiedy klinczujemy zawodnika ( lub on nas ) wstają pod denerwowani trenerzy boksera . Może trochę wstyd mówić ale do gustu przypadły mi te " fruwające spodenki " No ja tu trochę napisałem , a teraz wasza kolei , aby napisać co o tej grze sądzicie . Jak wam się podoba grafika , czy jesteście zadowoleni z obecnie zamieszczonych w grze bokserów ( tych licencjonowanych ) . A i zauważcie , że na zauważenie zasługuję również system przesyłania własnej twarzy po przez kamerkę Xbox Live . No to wszystko z mojej strony , żegnam się zwami jeśli zamieściłem temat w złym miejscu to bardzo przepraszam . Edited August 10, 2009 by Gryzek Quote Link to comment
genjuro 81 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 symulatory walki takie jak Fight Night, czy UFC 2009 Undisputed, chyba nie sa w tym dziale forum widziane jako bijatyki (wnioskuje po przeniesieniu tematu UFC). Jezeli chcesz znalezc fanow wirtualnego boksu, to przenies sie do kacika sportowego, w subforum gry sportowe. peace... Quote Link to comment
Gryzek 5 Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 Ok dzięki za zwrócenie mi uwagi . Quote Link to comment
Recommended Posts