jaszczoor 42 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Kupiłem sobie oryginalna gierke anno 1503 złota edycja. Gierka jest jest chroniona programem starforce a jako że chcialem pograć w gre na netbooku to nie mam tam napedu wewnętrznego więc zależy mi na tym żeby gra ruszyla bez płyty. Zrobiłem obraz płyty ale przy sprawdzaniu przez starforce wyskakuje błąd z treścią o włożeniu oryginalnej płyty do napędu. Po podłączeniu napedu i włożeniu tej płyty wszystko dziala oczywiście ok. Wygooglowalem, że ten starforce sprawdza gęstość nagrania sektorow ebuebue nie znam sie na tym , nie chce sie znać nawet : F Crack do tej gry też nic nie daje bo po ekranie loadingu wraca do menu głównego.... Jest jakiś sposób na obejscie tegoo starforce? : | Quote Link to comment
KiNiO_64 18 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 A no jest: 1. Crack do gry 2. Daemon Tools + GameJackal 3. wersja ze steam lub try media co do pierwszego to niestety to nielegalne a poza tym cracki bywają badziewne no i nie mogę ci na forum podać linka bo się stona będzie pluł opcja 2 jest całkowicie legalna robisz sobie obraz płyty jakimś dobrym softe (game jack, clone cd, alcohol 120...) a następnie za pomocą programu GameJackal (płatny :,() i napędu cd/dvd podłączonego przez usb tworzysz sobie profil zabespieczeń i od tej pory gierka chodzi ci bez płyty a zabezpieczenia są nietknięte... opcja 3 to też warez niestety, wystarczy pobrać wersję dla dystrybucji drogą elektroniczną a następnie zdjąć z niej zabespieczenie i ograniczenia, są 2 działające na trymedia programy i multum emulatorów steama, ale to też temat do googlowania Quote Link to comment
Recommended Posts