February 4, 200917 yr Witam wszystkich serdecznie zastanawiam sie nad kupnem monitora LCD do Xboxa 360. Moj wybor padl na kilka modeli i teraz musze wybrac ten jeden konkretny, ktory sobie zamowie Ponizej przedstawiam moja liste (wraz z odnosnikami do opisow), jezeli macie chwilke zerknijcie i wypowiedzcie sie na temat, ktory monitor Waszym zdaniem jest the best, a moze i posiadacie wlasne typy w przedziale do 550 zl? Lg FLATRON L222WS, LCD 22 Lg FLATRON L225WS, LCD 22 Lg FLATRON W2234S, LCD 22 Btw. slyszal ktos moze o tym sklepie do ktorego linki podaje (opisy monitorow)? Bo ceny naprawde maja konkurencyjne i zastanawia mnie czy rowniez jakosc obslugi i wysylka jest na wysokim poziomie? Moze macie jakies opinie o nich?
August 10, 200916 yr a mnie zastanawia czy HDMI daje na prawdę znacznie lepszy efekt czy nie ma co dopłacać do monitora z tym złączem?
August 12, 200916 yr Ech. Na pierwszej stronie był ten topic. Nie zauważyłem, że jest martwy ten dział...
August 26, 200916 yr post do usuniecia przenioslem go do dzialu xbox360 hardware.. Edited August 26, 200916 yr by LooKaZ