MeL 34 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Zróbmy temat o starych grach. Nie znalazłem podobnego. Słuchajcie coś mnie ostatnio wzięło na stare gry. Takie odświeżenie. Popykałem dzisiaj w Duck Tales : The Quest for Gold. I przypomniałem sobie, że grałem kiedyś w zarąbistą gierkę. O co w niej chodziło : gierka turowa, i pływałem sobie statkiem po świecie. Kupowałem różne towary itd. Sprzedawałem w innych miastach. Można było sobie kupić też jakichś żołnierzy i stawiać na statku. Zdobywało się forty itp. Grałem w nią z 14 lat temu i to chyba była jakaś amiga nie PC. Albo commodore? Na bank było na dyskietkę nie na kasetę czy jakiś kartridż. Kojarzy może ktoś?
Zdunek 1121 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 (edited) A ja wlasnie odpalam Wormsiaki pierwsze, do tego paperboy i jaged aliance Edited September 23, 2009 by Zdunek
Guest Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 http://www.psxextreme.info/topic/64869-starsze-i-niedocenione/ Myślę że można o tym pisać tutaj. Co prawda topic powstał w trochę innych zamierzeniach ale z braku laku...
Recommended Posts