Opublikowano 29 września 200915 l Posiadam laptopa z intel celeron 1,87 Ghz. Program pokazuje mi temeprature 72 stopni. Po wyczytaniu na necie mam rozumieć że jest źle. Jakieś pomysły, modyfikacja?
Opublikowano 29 września 200915 l Sprężone powietrze którym wyczyścisz tylny wywiew ? ;> Ogólnie pewnie jest zasyfiony radiator.
Opublikowano 29 września 200915 l Autor Sprężone powietrze którym wyczyścisz tylny wywiew ? ;> Ogólnie pewnie jest zasyfiony radiator. dac so specjalisty? tzn sklep ? moze mogą coś wymienić, lepsze chłodzenie?
Opublikowano 29 września 200915 l Sprężone powietrze sam kupisz w pierwszym lepszym mediamarktcie lub avansie. Nie wiem 10-20 pln. Później dmuchasz w radiatory [to te dziury którymi wylatuje gorące powietrze z tyłu/boku lapa.] Rób to przy wył. kompie. Lepszego chłodzenia w laptopie nie da się założyć. Nic nie mogą wymienić poza pastą ale wątpię żeby to dużo dało. No chyba że lap ma z 3-4 lata i pasta to już kamień
Opublikowano 29 września 200915 l Autor Cóż tak zrobie. Wada laptopów, praktycznie brak rozbudowy . Chociaż jak czytałem sa modele z wymienna karta graficzną. Dzieki za pomoc Edytowane 29 września 200915 l przez kasuro
Opublikowano 11 października 200915 l Jeśli chcesz rozbudowywać laptopa to trzeba niestety nabyć maszynę zgodną ze standardem CBB (common build block) i możesz wymienić praktycznie wszystko, tak jak ma to miejsce w biurkowym kompie...