October 8, 200916 yr Tracklista "Pysk W Pysk": 01. Intro/ Witaj W Rzeźni produkcja: Złote Twarze (Intro)/Henson, gramofony: The Returners. 02. Śmierć (gościnnie: W.E.N.A) produkcja: Kixnare, gramofony: DJ Medyk. 03. Na Baczność produkcja: Złote Twarze. 04. 100 % produkcja: Siwers. 05. AA Skit 06. Dziękuję, Nie Piję (gościnnie: Tomiko, Ten Typ Mes) produkcja: Kamilson. 07. Oszukać Przeznaczenie produkcja: Złote Twarze. 08. Postaw Na Mnie (gościnnie: Aeroe) produkcja: The Returners, gramofony: The Returners. 09. Pysk W Pysk produkcja: $wir. 10. Moi Ludzie (gościnnie: Tomiko, Rudy MRW) produkcja: Kuba O.. 11. Radio Skit (gościnnie: Proceente) 12. Jestem produkcja: Henson, gramofony: DJ BRK. 13. Matki, Żony i Kochanki produkcja: 101 Decybeli. 14. Kocham Ten Projekt produkcja: Kixnare, gramofony: DJ Medyk, 15. Brudne Myśli (gościnnie: Ero) produkcja: Kshysiakas, gramofony: DJ Fejm. 16. Co Ze Mną? produkcja: Henson, gramofony: DJ BRK. Premiera jutro, ale płyta już jest w RapidShopie. Po 1 przesłuchaniu jest bardzo dobrze, chyba kupię oryginał. Ktoś już przesłuchał ? Edited October 8, 200916 yr by wolek92
October 9, 200916 yr Po zaledwie dwukrotnym odsłuchu warstwa muzyczna 8/10, lirycznie również spoko 7+/10. Jest dobrze
October 9, 200916 yr Podbijam tk..jak dla mnie po kilku przesłuchaniach mocny kandydat do płyty roku.. stawiam go na równi z tetem i mesem jeśli chodzi o tegoroczne płyty na chwilę obecną..bity konkretne, tekstowo też trzyma swój wysoki poziom.. i niedawno wypuścił jeszcze nowy klip do co ze mną
October 10, 200916 yr bardzo dobra płyta, dość osobista, ale tytuł "płyty roku" już na pewno rozegra się między "zamachem na przeciętność" i "note2"... choć jeszcze na "13" należy zaczekać zanim się wybierze no1. w każdym razie - pysk dał radę.
October 10, 200916 yr Dla mnie płyta roku póki co. Zobaczymy jeszcze co wyda Pih. Przesłuchałem kilka, jak nie kilkanaście razy - album pierwsza klasa.
October 11, 200916 yr Pih nie wiadomo czy da radę w tym roku wypuścić bo podobno sfajczył mu się dysk z tekstami
October 12, 200916 yr Author Płyta zaje.bista ! Przesłu(pipi)ę już z 10 raz i ani trochę się nie nudzi. Duże propsy dla Pyska, moim zdaniem kandydat do płyty roku. Witaj w rzeźni !