Jump to content

Pegasus - 3goal ^^

Black Dice

Recommended Posts

Posted

Siema. ^^ Mam nadzieję że jeszcze ktoś pamięta tę gre ? Ale do rzeczy .... Przypomniały mi się dawne czasy i w związku z tym Mam nie typowe pytanie czy w grze 3goal da się grać np. Meksykiem ? Dokładnie czy da się grać tymi zespołami które są dostępne ( w nazwijmy to ) trybie ligi ? Np. Meksyk ? Czy tylko tymi podstawowymi jak ( Niemcy Włochy Japonia Kamerun Argentyna itp. ) ? Z góry dzięki za odpowiedź :D

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest GaScAn
Posted (edited)

3 goal to klon World Cup Nintendo, a World Cup to klon piłki nożnej z Kunio Kunem i w wersji World Cup na oryginalnym Nesie można było grać Meksykiem(w multiplayerze na 100%), była to moja ulubiona drużyna i do dziś pamiętam jak wyglądał ich specjalny shot. pozdro.

Edited by GaScAn
Posted

No ja mam Pegasus'a ale tak to gram na emul. na PC bo mam chwilowo mały problem z Pegasusem .I nie moge np. Grać Koreą Senegalem i Meksykiem :D No kiedys sie grało nie? Dzięki za odzew ^^

• 2 weeks later...
Guest GaScAn
Posted (edited)

Na NESie na oryginalnej składance od nintendo którą mam czyli Tetris, Mario i właśnie World Cup są strzały specjalne.

3-in-1%20mario%20bros%20_%20tetris%20_%20world%20cup.jpeg

Edited by GaScAn