Black Dice 1 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Siema. Mam nadzieję że jeszcze ktoś pamięta tę gre ? Ale do rzeczy .... Przypomniały mi się dawne czasy i w związku z tym Mam nie typowe pytanie czy w grze 3goal da się grać np. Meksykiem ? Dokładnie czy da się grać tymi zespołami które są dostępne ( w nazwijmy to ) trybie ligi ? Np. Meksyk ? Czy tylko tymi podstawowymi jak ( Niemcy Włochy Japonia Kamerun Argentyna itp. ) ? Z góry dzięki za odpowiedź Quote
Guest GaScAn Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 (edited) 3 goal to klon World Cup Nintendo, a World Cup to klon piłki nożnej z Kunio Kunem i w wersji World Cup na oryginalnym Nesie można było grać Meksykiem(w multiplayerze na 100%), była to moja ulubiona drużyna i do dziś pamiętam jak wyglądał ich specjalny shot. pozdro. Edited October 10, 2009 by GaScAn Quote
Black Dice 1 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 No ja mam Pegasus'a ale tak to gram na emul. na PC bo mam chwilowo mały problem z Pegasusem .I nie moge np. Grać Koreą Senegalem i Meksykiem No kiedys sie grało nie? Dzięki za odzew Quote
Dabman 104 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ale Goal 3 tylko miał special shooty, zaden pierwowzor chyba nie? Quote
Guest GaScAn Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 (edited) Na NESie na oryginalnej składance od nintendo którą mam czyli Tetris, Mario i właśnie World Cup są strzały specjalne. Edited October 21, 2009 by GaScAn Quote
Recommended Posts