Opublikowano 10 października 200915 l Siema. Mam nadzieję że jeszcze ktoś pamięta tę gre ? Ale do rzeczy .... Przypomniały mi się dawne czasy i w związku z tym Mam nie typowe pytanie czy w grze 3goal da się grać np. Meksykiem ? Dokładnie czy da się grać tymi zespołami które są dostępne ( w nazwijmy to ) trybie ligi ? Np. Meksyk ? Czy tylko tymi podstawowymi jak ( Niemcy Włochy Japonia Kamerun Argentyna itp. ) ? Z góry dzięki za odpowiedź
Opublikowano 10 października 200915 l 3 goal to klon World Cup Nintendo, a World Cup to klon piłki nożnej z Kunio Kunem i w wersji World Cup na oryginalnym Nesie można było grać Meksykiem(w multiplayerze na 100%), była to moja ulubiona drużyna i do dziś pamiętam jak wyglądał ich specjalny shot. pozdro. Edytowane 10 października 200915 l przez GaScAn
Opublikowano 11 października 200915 l Autor No ja mam Pegasus'a ale tak to gram na emul. na PC bo mam chwilowo mały problem z Pegasusem .I nie moge np. Grać Koreą Senegalem i Meksykiem No kiedys sie grało nie? Dzięki za odzew
Opublikowano 21 października 200915 l ale Goal 3 tylko miał special shooty, zaden pierwowzor chyba nie?
Opublikowano 21 października 200915 l Na NESie na oryginalnej składance od nintendo którą mam czyli Tetris, Mario i właśnie World Cup są strzały specjalne. Edytowane 21 października 200915 l przez GaScAn