Jump to content

Zagadki w Batman: AA

Featured Replies

Posted

Witam :D . Mam pytanie odnośnie kilku zagadek w Batman: Arkham Asylum . Grę przeszedłem jak narazie na 91proc. i uważam że gra zasługuje na poświęcenie jej jeszcze trochę uwagi : ) więc zabrałem się za szukanie reszty " znajdziek" (troche mi ich jeszcze brakuje), i rozwiązywanie zagadek (z niektórymi mam dosyć duży problem -.- ) :

- Botanical Garden -

1. " What time is tea time in Wonderland ? " <_<

2. " The Ratcatcher needed more than just his charm to lead his army ? " <_<

3. " There's no closet in the gardens, so someone is using the roof in stead ? " :ermm:

4. " This challange can only be seen by those with a different viev on live ?" <_<

- Penitentiary -

5. " When is something right in front of you, but still hidden from view ? " :blink:

- Arkham North -

6. " Now I see it, now you don't " ( ta zagadka mnie wpienia do bólu )

- Arkham West -

7. " Do you see what I can see ? No ? Than maybe I'm in a stronger position " <_<

- Arkham East -

8. " Gotham's greatest family towers over the city ?" <_<

- Caves -

9. " A puzzle has many sides, but only some are visible . " :confused: ( przy niej też miewam nerwa xDDD )

- Medical Facility -

10. " A Question can only be answered from a new perspective, don't you agree? " <_<

11. " What silent killer of the oceans can be found in a tiny jar? " <_<

PS. Nie oczekuję że ktoś mi da odpowiedź na wszystkie z nich, ale proszę o nakierowanie na tę której odpowiedź znasz. Wiem że temat bd zalewany odpowiedziami w stylu : " poszukaj w necie lub są znaczniki na mapie " tylko czesto poradniki są płatne lub ostro zamotane a znaczniki czasem ciężko " odczytać " jaki to przedmiot . Proszę o wyrozumiałość Pozdro . :)

Sorry za wszystkie błędy i zamotania :(

• Replies 2
  • Views 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic