November 19, 200916 yr Witam Poszukuje tematow filmowych ogolnie o graczach itd. w sumie interesuja mnie tez dokumenty itp. Narazie filmy ktore sam znalazlem. 1. Babcisynek - komedia jak dla mnie 10/10 2. Gamer - sensacyjny/thriller 8/10 3. Frag - dokument, skupia sie na tematyce zawodowych graczy nawet interesujacy. Duzo mowia o fatal1ty. 8/10 4. A gamer day - cos dla fanow counter strike 5. Stay Alive - jak dla mnie 7/10. Ale i tak warto obejrzec. 6. The king of kong.<jeszcze nie ogladalem> 7. Mtv true life:jestem graczem 8. Mtv true life:jestem zawodowym graczem 9. Arcade 10. The Wizard Aktualizacja filmow. W sumie przydaloby sie to podpiac zeby oszczedzic niektorym bardziej leniwym czasu. Edited November 21, 200916 yr by misika
November 20, 200916 yr stay alive- gra staje sie rzeczywistoscia- nic specjalnego ale da sie to ogladac
November 20, 200916 yr No to polecam jak jeszcze tu nie ma bardzo fajny dokument " The King of Kong", bardzo fajny film nie tylko dla graczy.
November 20, 200916 yr Author Chyba nie bedziecie mieli nic przeciwko jak bede aktualizowal liste wszystkich tytulow ? I jesli jest ktos w posiadaniu tego odcinka true life to moglby mi dac jakis link do tego na prv. Edited November 20, 200916 yr by misika
November 21, 200916 yr Jest jeszcze MTV True Life: Im a gamer, tez dobre ale tak samo jak odcinek o pro graczach bardzo ciezko to wyszukac na necie. No i ieszcze polecam A Gamer's Day - klasyk Edited November 21, 200916 yr by Yaxa
November 21, 200916 yr Dziwie sie, ze jeszcze nikt nie wymienil filmu, ktory jest ~ 1,5 godzinna reklama Nintendo, mowa o "The Wizard". Byl jeszcze film o zabojczej grze wideo -- "Arcade". Pamietam, ze ogladalem cos jeszcze zwiazanego z grami. Jak mi sie przypomni to dopisze.
November 21, 200916 yr Author Ja mam strasznie ochote zobaczyc to true life gdzie jest tsquared ale nawet na youtube nie bylo pelnego odcinka. Jest jeszcze mtv true life : jestem pokefanem ale niewiem czy dopisywac to do listy jak sadzicie? Edited November 21, 200916 yr by misika
November 22, 200916 yr Caly fragment z T2 byl do zestreamowania na mlgpro.com mozliwe ze jeszcze tam jest, mozesz poszukac.