Opublikowano 19 listopada 200915 l Witam Poszukuje tematow filmowych ogolnie o graczach itd. w sumie interesuja mnie tez dokumenty itp. Narazie filmy ktore sam znalazlem. 1. Babcisynek - komedia jak dla mnie 10/10 2. Gamer - sensacyjny/thriller 8/10 3. Frag - dokument, skupia sie na tematyce zawodowych graczy nawet interesujacy. Duzo mowia o fatal1ty. 8/10 4. A gamer day - cos dla fanow counter strike 5. Stay Alive - jak dla mnie 7/10. Ale i tak warto obejrzec. 6. The king of kong.<jeszcze nie ogladalem> 7. Mtv true life:jestem graczem 8. Mtv true life:jestem zawodowym graczem 9. Arcade 10. The Wizard Aktualizacja filmow. W sumie przydaloby sie to podpiac zeby oszczedzic niektorym bardziej leniwym czasu. Edytowane 21 listopada 200915 l przez misika
Opublikowano 20 listopada 200915 l stay alive- gra staje sie rzeczywistoscia- nic specjalnego ale da sie to ogladac
Opublikowano 20 listopada 200915 l No to polecam jak jeszcze tu nie ma bardzo fajny dokument " The King of Kong", bardzo fajny film nie tylko dla graczy.
Opublikowano 20 listopada 200915 l Autor Chyba nie bedziecie mieli nic przeciwko jak bede aktualizowal liste wszystkich tytulow ? I jesli jest ktos w posiadaniu tego odcinka true life to moglby mi dac jakis link do tego na prv. Edytowane 20 listopada 200915 l przez misika
Opublikowano 21 listopada 200915 l Jest jeszcze MTV True Life: Im a gamer, tez dobre ale tak samo jak odcinek o pro graczach bardzo ciezko to wyszukac na necie. No i ieszcze polecam A Gamer's Day - klasyk Edytowane 21 listopada 200915 l przez Yaxa
Opublikowano 21 listopada 200915 l Dziwie sie, ze jeszcze nikt nie wymienil filmu, ktory jest ~ 1,5 godzinna reklama Nintendo, mowa o "The Wizard". Byl jeszcze film o zabojczej grze wideo -- "Arcade". Pamietam, ze ogladalem cos jeszcze zwiazanego z grami. Jak mi sie przypomni to dopisze.
Opublikowano 21 listopada 200915 l Autor Ja mam strasznie ochote zobaczyc to true life gdzie jest tsquared ale nawet na youtube nie bylo pelnego odcinka. Jest jeszcze mtv true life : jestem pokefanem ale niewiem czy dopisywac to do listy jak sadzicie? Edytowane 21 listopada 200915 l przez misika
Opublikowano 22 listopada 200915 l Caly fragment z T2 byl do zestreamowania na mlgpro.com mozliwe ze jeszcze tam jest, mozesz poszukac.