Opublikowano 26 listopada 200915 l Znacie dobra alternatywe dla NETLIMITERa? Obecna wersja konczy sie za kilka dni a innych dobrych porogramow jak NL 1.3 brak stara wersja
Opublikowano 26 listopada 200915 l Wykasuj wpisy z rejestru i instaluj jeszcze raz? Kiedys to tak dzialalo, ale jak jest teraz to ciezko powiedziec ;p Sam tez korzystam z NL, ale ten problem bede mial dopiero za jakies 15 dni. W sumie to tez jestem tego ciekawy.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Autor Mi sie stara wersja bardziej podobala niz te od 2.0 w gore. Tutaj duzo wszystkie i trudno sie w cos polapac ale jak sie skonczy to trudno.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Eh? Ze strony net limitera mozna pobrac wersje shareware, ktora ma 28 dni triala... Kiedys robilo sie reinstal systemu jak bylo potrzeba, dzisiaj jestem zbyt leniwy na cos takiego. Korzystanie z triala 'po terminie' to nie to samo co piractwo ;p
Opublikowano 26 listopada 200915 l Autor Bede zlosliwy i tak sie spytam. Ladnie tak?W innym temacie ostro piratow traktowaliscie a tutaj co? To co innego? Ja szukalem alternatywy dla NL bo ten sie konczy i jest slaby, a 1.30 nie dziala juz na W7